Pretreseni šatori u Jerusalemu
0
Izraelska vojska pritvorila dvadeset Palestinaca
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa u cemu je problem , sve im je odobrila saudiska arabija i turska naravni i druge arapske kukavicke zemlje.. Po meni bi logicno bilo da velike vojne sile kakve su turska i saudija pokazu zube i t+e+r+o+r prema palestincima bi prestao ali j+b+g nemoze se na dvije strane onda bi pokvarili odnose sa amerima i izgubit ce americke pasose.... Kako jadno i bjedno ...
Mi jevreji smo uvijek bili najpodliji narod na svijetu i najgenocidniji. Naš vođa Izrael (Naslijedio Mojsija), pa kralj Divid i svi poslije njega su to dokazali da smo najgenocidniji narod na svijetu. One teritorije koje bi mi osvojili tamo bi domicilno stanovništvo pobili do najmanjeg djeteta. Kralj David je u tome bio najbolji.
zhidovski teroristi, pljuc...