Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Izraelcu nađu ih da su u mišjoj rupi.Bravo,tako se to radi,to je za primjer.Samo naprijed udri teroriste.
Skontali prokleti cifuti da su prekardasili...i sad bi polako da se povlace. Obicno je znak kada se pocnu objavljivati vijesti o ovakvim "uspjesima" operacije. Jednog ubili (mozda) a na stotine drugih spremno ceka da zauzme mjesto. Nasilje proizvodi nasilje. Ne mozes ti na silu drzati milione zagradjene u toru i ne dati im ni disati...ovo se nikada nece stisati... Jadan narod.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152531667653328&set=vb.818283327&type=2&theater
https://www.youtube.com/watch?v=fQBTTuxBtIs&feature=share
I corava koka zrno nabode.
COJKU TRABA SPOMENIK PODIGNUTI, ON JE OD PAKLA SIBICA KILE SECERA I DVIJE PERTLE OD PATIKA PRAVIO RAKETE DOMETA DO 200 KM
OVO JE TAJ DOTICNI GOSPODIN SA SVOJOM DJECOM https://www.youtube.com/watch?v=Yu54aSM6QOE&feature=share
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152531667653328&set=vb.818283327&type=2&theater
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...hamas načini što čitava bih nemere...
a i ti commie ili tko si vec, si smor zesci. Imas li ti zivot uopce, ili zivis za to da ovdje bljujes svoje frustracije? Bolesnik.