Jedna osoba poginula
0
Izraelska vojska gađala Gazu
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebalo bi da te bude sram i tvoju majku bi trebalo da bude sram što te takvog rodila i odgojila!
Zanimljivo, da je moj odgovor Gandhiu, koji nije imao ni jedne uvrede niti jedne psovke ili bilo kakve ruzne rijeci uklonjen, dok komentari od kojih ti se kosa na glavi dize genocide ostaju. A sta je isto tako je cudno da se ja cudim zbog cinjenice da se na ovome portalu ne moze na civilizovan nacin raspravljati pa makar imali i razlicita misljenja. Ipak, kakav Narod, takva Drzava, takav grad i takav portal. Zelim vam vjecni boravak u civilizacijskom mraku zvanom Bosna! Ili su ipak samo pare u pitanju?
ne njasra, niko ti nije kriv sto gladujes pa se istresas ovdje....
Izrael dokazuje i dalje svoju hegemoniju agresora nad palestinskim narodom...Raspast ce se Izrael ko i Srbija... Sve sto je nastalo machem...nestaje sa machem... Pozdrav svim ljudima koji u drugom vide bliznjeg sebi a ne neprijatelja.........!