Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad će biti da su palestinci prekršili primirje-nešto mi je poznata retorika iz naše nedavne prošlosti
vi ste navikli tako po kratkom postupku
ampace imas li ti zivot osim internetskog,ako se zelis lijeciti u bolnicu ne ovdje
nemoj ampak tako ogavno predstavljati svoj narod, neuk si, neotesan, ogranicen i uzak u svakom smislu, a vjerujem i nesposoban i nezaposlen, tok si vazdan po formumima.
@ ampak \'\'@J.... mrtvi, ti si pravi musliman, glup, sirov, primitivan i neuk ali o svemu imas cvrst stav iako nista osim klanjanja ne znas.\'\' E pa ja sam sigurna da taj koga si pomenu u postu,nije nikakav musliman,mogu to zaključiti po nicku i načinu kojim odgovara na provokacije od strane tebe i tvojih istomišljenika.Pravi musliman ne psuje i ne dopušta da ih njegovih usta izlaze prostakluci.Ali vjeruj mi ni ti se po gluposti i primitivizmu ne udaljavaš od njega.Muslimanski narod nazivaš islamističkom marvom i govoriš da ih je \'sevap\' ubiti.Znaš,imaš veoma,veoma zatucan stav.
@Jebac mrtvi, ti si pravi musliman, glup, sirov, primitivan i neuk ali o svemu imas cvrst stav iako nista osim klanjanja ne znas. i jos ti nije jasno zasto niko ne svijetu ne zeli muslimana za komsiju ?!
Pa je l\' ga \'uvrijedila\' ili \'povrijedila\'? Pa ne znam pošto su cionisti veoma \'divni ljudi\' vjerovatno ga je prebila na mrtvo ime pa su je nevoljko morali privesti. Ah,cionistička đubrad!
samo ostro sa islamistickom marvom ! ljude zele Sehadet pa je sevap ispuniti im zelju, ne !
pa šta je trebalo,da ga poljubi???
majka ti je kur,vetina stoko srpska
jevreji = fasisti, srbi = genocidni narod.
Sta zarobili ?!?! Ubiti kur.vu na mjestu ?!!
Sta, osamarila ga? Mrko ga pogledala? Jah....