Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatna moć dezinformacija u današnjem vaktu.najzdravije je totalno se povući i prestati koristiti internet štampu,radio i tv... Mislim da bi čovjek bio dosta mirniji i rahatniji.
Kurchenje cisto,ako je vec ne mozes savladati ovako,zenu,ti vojnik,onda joj pucaj u noge.Zamisli ti koji je to teror dole da zene odlijepe i udare na vojnika? Zalosno..
Američki listovi prenose da je žena posjedovala MAKAZE i da je ubijena od pripadnika PARAVOJNIH formacija Izraela? Šta sad to dođe,nemam pojma!?
@Velez4za interesantno.Ne znam fakat,znam da se oni dole hoce porokati nozevima,ne samo Palestinci nego i Izraelci izmedju sebe,nikad to nisam shvatio,rijetko ko upotrijebi pistolj,nesto im je noz top izbor.
lazete ona ubiju koga hoce i onda stave noze, to su milijon puta prije uradili gdje su uhvateni da podstavljaju "evidence" to su cifuti lazovi ubice sto kradu zemlju svaki dan i ubijaju djecu iz palestina
i turisti iz esadea su vjerovatno napali nekog vojnika
Polako iranci i hezbolah su prisli cifutima na 100 metara na Golanskoj,sad je sve na dometu:)))
Jadranko Prlić: HDZ i HVO su klerofašisti! Kaznite ih! https://www.youtube.com/watch?v=qqiRIblwzxk
ovi clanci su poziv za Turkofile da pocnu prospati svoju svakodnevnu dozu gluposti - sad ce poceti 'zidovi su fasisti', 'smrt zidovima' a uopce clanak ne kaze da li je zena stvarno kriva ili ne - da policajac ubije nekog teroristu u bilo kojem drugom gradu na svijetu, to bi se presutilo - cim to uradi Izraelska policija, to je odmah poziv za Turkofile. Sad cekam samo dnevni clanak o Erdoganu
Pametna neka zena
@Bosnjoook Papak, prosipaj svoje šokačke provokacije po kamenjaru dole.
Treba Vas sve pobiti,majku Vam "AMERICKU"...