Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadovi jadni
Policijski čmarovi.
A nation who's leader is Muhammad s. A w will not kneel!!!!!!!!!!!!
Horda zla, isprovociraju taj narod do samoodbrane i kad daju otpor onda svijetu pokazuju prstom na njih, Teroristi, islamisti, zao narod i tako dalje, samo dokle?
PROKLETI BILI CIONISTI JEBENI
Tokom okupljanja Palestinci su poslali poruke kako neće odstupiti od Al-Aqse i da su spremni žrtvovati se za nju. I onda su došli gumeni meci, suzavci i šok bombe. Di je problem?
U ime boga
Izrael najterorističkija država na dunjaluku...
Da se Balkan vrati Italiji !!! Rimsko carstvo !
Naravno da će Židovi vratiti Solomonov hram,to je njihovo sveto mjesto. Muslimani neka izgrade nešto svoje,ne moraju baš uvijek parazitirati na tuđem.
dobri moj ti si previše ograničen da bi shvatio slijed razvoja religija, ulogu knjiga i poslanika...
Solomonov hram zele da pripreme za dolazak antihrista(mislim na cioniste i njihovo vjerovanje)
Teroristi zidovi? Smijel to ko napisati
Hahhhahaa policija započela nerede, heljp policija, đenosajd.
Sve do jednom.
Ove jevreje stvarno treba gazit na svakom koraku. Ne mogu da vjerujem sta rade
Hvala za sve lave lafe legendo gazijo sultane hadzijo Harise Zahiragicu!
pa nije jevreje djaba dragi Bog prokleo
Hahahaha. E jest' im šukn'o dragi Bog, svaka mu čast. Zaćer'o im je k'o zvijezda Zagoru. Ljudi upravljaju svijetom, sine. Kakvo je to prokletstvo?
Jaka kletva, love koliko hoćeš, nuklearna sila, više nobelovaca i doktora nego itko a prije 70 godina nisu imali ništa sa druge nagradio ih Bog sa glupim protivicima koji vjeruju u leteće konje ono ide im sve ko po loju.
ponovo ponovo ponovo 13x