Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvratno koliko su komentatori na ovom klixu neljudi. Da je bila muslimanka bilo bi "zapad glumi kofol civilizaciju a ne mogu poštovati invalide" ili "gle kako mi muslimani poštujemo svakoga, čak imamo ministricu u inv. kolicima" ali ovako pošto je Židovkinja sve najgore se sasipa na nju. Jedino što je patetično ste vi komentatori koji mijenjate mišljenje kako vijetar puše
Boris zvani mess.
Da je ministrica neke muslimanske zemlje sad bi Bosnjo svima sve po spisku, ali posto je izraelska e onda je patetika, sta dramis, sto nisi na video link, sta di dolazis, sta izvodis Uvijek objektivni, uvijek realni gradjanski Bosnjo.
Patetični izrahelci poput srpa
Samo da usmjeri Izrael da je u centru paznje...