Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete kopati jos malo, zna se kakav ce vam kraj biti, mozete se jos malo puhati kad Amerika dozivi kolaps, koju godinu, a onda nece biti mjesta gdje cete se moci sakriti.
@Talib vi da priznajte drugacije sa vama bi se moglo zivjeti tako da tu pricu ostavi za svoju malu djecu...
@titko Biblije su pisane na hebrejskom i na aramejskom jeziku koji je vrlo sličan sa arapskim.Sulejman je arabizovana verzija riječi solomon.A upitno je da li se tačno spominje i Solomon u Bibliji ovako kako se danas izgovara. Muslimani Solomona,tj Sulejmana neka je na njega mir i spas,smatraju jednim od odabranih All\'ahovih Poslanika,monoteista koji je bio sin Davuda (Davida) kralja Izraela.Kojeg opet muslimani smatraju od odabranih Poslanika kome je obljavljen Zebur tj Psalmi. Mi priznajemo sve Božije Poslanike i vjerujemo u njihovo Poslanstvo i njihove Objave,Šerijate,tj vjerozakone koje su donosi sa sobom.Ali smatramo da je Muhammed Poslijednji Poslanik,pečat svih Poslanika,poslan cijelom svijetu,do sudnjeg dana sa najpotpunijm vjerozakonom,kojeg su svi ljudi dužni slijediti da nebi nastradali na Sudnjem danu.
Titko ogranicen si ko balkon
Tu je bio Solomonov hram i spominje se u Bibliji okle sad Sulejman iskoči ne znam.
Lol kakav pristrasan portal ovo je nevjerojatno...pravi ratno huskacki portal
sta ocekivat od hitlerovih (m)ucenika
ma oni hoce knjige sto su zakopane na 4 stuba ispod dzamije a Sulejman as je poslanik bio i Musliman je bio eto Muslimani znate sada sta mi imamo Sulejman as je bio najbogatiji niko nije roden niti ce se rodit bogat ko nas Sulejman as
Pa njima je cilj da potkopaju cijelu gradevinu da se uruši kako bi na istom mjestu dignu hram.
Shalom Israel