Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo naravno, niko nece osuditi. Izrael se samo branio, kao i uvijek do sada....
Evo ja prvi necu osudit. Eto ti si pametan, i de sad reci sta je po tebi rjesenje. Sta bi ti uradio kad neko ispali rakete na tvoju zemlju?
a da mozda razmislis o tome da uopste nisu ispaljene na Izrael ? Produkt propagande da ostvare svoje ciljeve,ko zna cemu ovo vodi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi Arapi što se između sebe rokaju, bolje da su se ujedinili i porokali se sa Izraelcima. A ovako dopustili židovima da ih zavade, pa da mogu lakše da ih kontrolišu.
Grohotom se smiju zidovi muslimanima, jer mi obracamo paznju na neko njihovo sitno bombardovanje, a dok nas shije klepaju u Siriji, a u Egiptu licemjeri, otpadnici od vjere i krscani. A mi to gledamo kao "MEDJUMUSLIMANSKI SUKOB".. Jadno..samo vi klixashi i UN osudjujte ovi napade, a djeca u Siriji i Egiptu ginu.
Croatico *** li mamu u picku zidovsku...*** li te jakob finci
Hezbolahova uloga u Libanonu je kao kad bi BIH preko Hrvatske napadala Sloveniju. Znači karikiram, neka BIH skupina bi se ugnjezdila na hrv. teritoriju i napadala Sloveniju. Znači na tuđem su teritoriju i izazivaju nerede i napadaju drugu državu, a potom onda najebe libanonski narod. Hezbolah neka ide doma, a to nije niti Libanon niti Sirija već Iran. Svatko se ima pravo braniti od napada.
Bog ih sa zemljom sravnio vise...
Pa Majku im Al-Kaida i ne postoji, samo glupost, izmislili je da bi počeli rat sa Istokom, da bi uzeli naftu, da bi pokupili sve resurse i da bi ubijali Muslimane, koje gluposti ljudi izjavljuju da čovijek padne u nesvijest.
Ma gotovi su: http://www.youtube.com/watch?v=1ra8cCeeN6c
Jebo majku vidi nasih "smislova". Sve mi znamo ! Sve I jedan problem mi rijesimo I svima diagnoze uspostavimo samo sami sebi ne znamo pomoc. JEBO VAS I IZRAEL I LIBANON BA.
Pustite vi Izrael oni ratuju 50 godina oni ce to izmedju se rijesiti mi zivimo u Europi to sa nama nema nikakve veze jedini ako ste vi na klixu Libanonci onda sory
Uprvu je onaj Hiteler sve ih je trebo pobiti
Ja nisam nigdje vidjeo da ovako neko nekome narusava zracni prostor, i jos vrsi operacije po glavnom gradu jedne drzave. Kupite sve potrebno naoruzanje za obaranje tih govara, kupite radare rakete pa kad oborite 2 aviona koji kostaju 10miliona dolara *** ce vise naletit. Ipak su oni narusili zracni prostor i tako da nece niko odgovarati u slucaju pada tih aviona.
Nije sve tako jednostavno kako laku poput tebe izgleda... Libanon je mala i siromasna zemlja razorena unutrasnjim podjelama i konfliktima i nije u situaciji da parira daleko mocnijem Izraelu koji ima bezrezervnu podrsku najjace drzave na svijetu. Od koga bi kupili to oruzije i kako?? ne radi se o cackalici nego (ako zele biti efikasni) sofisticiranoj mrezi senzorskih i oruzanih sistema koji vrijede desetine pa i stotine milijardi dolara i koji zahtjevaju na hiljade obucenih karova da efikasno upravljaju istom, a konstrukcija i rasporedjivanje tih sistema bi trajala godinama... Zar stvarno mislis da bi Izrael to sve mirno gledao??? U ustavu cionisticko-fasisticke tvorevine stoji da bilo kakva isporuka oruzija susjedima koja bitnije narusava omjer snaga na terenu predstavlja "casus belli" iliti povod za rat i preventivnu vojnu akciju. U proslosti je Egipat uspio izgraditi naprednu protivvazdusnu mrezu ali uz zracni kisobran ratne avijacije SSSRa koji je bio prisutan.
Taman će oni kupit neki ozbiljan protivzračni sistem ko što ćemo mi kupit kanader.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Garant je nekom cifutu pao kamen sa srca i to okarakterisao kao napad palestinaca kamenjem.
Samo se još jednom potvrđuje ona teza koja je poznata u psihologiji: onaj ko je bio žrtva, mučenik i zlostavljani, prije ili kasnije, ukoliko bude imao priliku, pretvoriće se u mučitelja i zlostavljača, i tražiće vlastite žrtve.
SIEG HEIL.........ZURICK TO AUSHWICH
Ma je.bo ti sebi kćerku nepismenu.............ne kontam šta pišeš dijete ti nataknem na kolac.......a najvjerovatnije i hoću
hahahahaha......suvišno komentarisat
Eto ko se samo usudi napasti cioniste a to je AL-Kaida. A Nasrušejtan sa onom svojom glavušom samo galami ko edo maajka,a djela nigdje.
da H. Nasralaha nije bilo nebi bilo niti Libana zato bolje suti
monome pusi ga zidove...sta rade palestincima tolike godine....hapse djecake otimaju im zemlju ....
Obožavam Israel,samo naprijed dernite ih još koji put,nikada nije dosta.