Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agresija i teror od strane cionistickog okupatora se nastavlja nad palestincima... Valjda se usude napasti ovako bahato i Iran pa da im to bude ujedno i zadnja vojna operacija. Dok ameri i njihove pudlice britanci sprovode demokratiju po Iraku, Afganistanu, Somaliji, Libiji i Siriji...cionisti to isto cine po Palestini. Isto sr*nje, drugo pakovanje. Ne mogu cionisti zauvjek imati potporu u USA...jednog dana ce se ta ljubav ugasiti, a nakon toga puca palestinsko-arapsko bure bijesa i gnjeva koje se punilo vise decenija. Osveta ce biti veoma burna.
@lazni ampak imate vi ,islimani dovoljno svojih Adolfa ali je problem sto ste isuvise nesposobni da naume i pretvorite u stvarnost. zato vas svakodnevno gine na hiljade u medjumuslimanskim sukobima... a sto se Gaze tice, mislim da je krajnje vrijeme da se to leglo islamskog terora pacifikuje !!!! pa da svi tamosnji muslimani budu pacifisti kao i muslimani u ostalim dijelovima Izraela ;-)
bjezite sa zemlje koja vasa nije..... j. e.b. e. n. i okupatori !!!!!! Vi i srbi gorih g.o.v.a.n.a nema vala....malo rvati sa franjom na celu ali ste opet gori
izvode vježbe koristeći palestince kao pokretne mete. zato jer im se može... fuj fuj
Adolf je stvarno mala maca u poredjenju sa JudenReichom, fuj
Prave ljudi vodovod palestincima, sta ste se upalili...
a zasto \"gazza\" ? zar nije gaza
Terorizam izraela ko demokratske drzava , jadni palestinci !