Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ponovim zbog ovih lojavih kojima nista ne ulazu u glavu! Za sve sukobe dole i za sve dosadasnje prekide primirja je kriva uvijek samo jedna strana, pogodite koja!? Ne volim ni cifute ali kad bih mogao da biram uvijek radíje sa njima i pored njih vec kraj arapa! Sta pored arapa!? Na barem svjetlosnu godinu udaljenosti od njih! Sto je sigurno, sigurno je,...mada.......!
Šimići JEB€M LI VAM MAJKU USTASKU GASITE VISE OVE KOMENTARE, SVE VAM JEB€M USTA !!! TREBA VAS TUZITI PlCKA VAM MAT€RINA BOLESNA !!!
I JA SAM BIO NA DEMONSTRACIJAMA.. I SABAN I KEMO I HASO, HABIB I MUKELFA SVE SAMI IZRAELCI
Najjadniji su ovi likovi što kontajo ono da razmišljaju i da su kritički objektivni a nemaju pojma da sve što znaju o životu odabrao nije Đelo Hadžiselimović nego Edward Bernays.
Sejfo,cuvaj se pticije gripe
HEHEHE Sejfe... HAHAHA kako sam se nasmijo, jesi bistar jarane....
E moj Sejfo moj Sejfo.Tako je i nekadasnji X YU Sejdo radio, pricao i mislio kao ti.Nebi cifuti radili to sto rade da im nije demokratske Evrope i tetkice preko barice.Palestinci su ostavljeni prvo od arapskog svijeta pa onda i od sviju drugih.Pedeset godina dzehenema treba izdrzati.
djeverak popusi ti malo,totije pametnije nego da pises gluposti.i jos nesto prci ti te stosute vaspitavali.
eh,ti \"djevrek\" nikako da realno sagledaš problem,pa bi ti preporučio da malo pogledaš i prostudiraš kartu PALESTINE/izraela 1946-2000 pa će ti valjda biti malo jasnije o čemu se ovde radi.
@djevrek Dragi gospodine,jeste li ikada razgovarali sa nekim Palestincem,bili tamo?Jeste li culi za Sabru i Satilu?Vec sam napisao da se konflikt vuce decenijama i kako to da Palestinci nemaju svoju drzavu i da su u 21. vijeku jos pod okupacijom???Treba biti realan i sagledati sve aspekte konflikta.Pa zar mislite da su Palestinci ludi i ljudi bez osjecanja i da zele rat?Stavite se bar na trenutak u njihov polozaj,mozda cete ih tada razumjeti.....pozdrav:)
Evo da vas ja preupitam pametnjakovici.Ko je poceo rat (ili opcenito ratove) na balkanu?
Dobro je da postoje mirovni pokreti u Izraelu.Nadam se da ce biti masovniji jer izvjesno je da da do rjesenja ne moze doci vojnim putem.
Nije mi bitno vase misljenje kao ni vama moje. Za vas je musliman samo onaj koji slijepo stoji iza ne(djela) svoje brace u svijetu! Ja na vasu zalost nisam taj i tako sam vaspitan kao bosnaksi moderatni musliman. Istina nisam neki vjernik ali sam eto htio ne htio kao i svi drugi \"vjeru\" naslijedio od roditelja pa sam to sto sam. Ja kad sam ovo pisao posao sam od nekih cinjenica a to je da je jedna strana (Hamas) prekinula potpisano primirje kao i svaki put do sada sto mi jako ide na zivce jer nikad nisam volio one koji su prijetnja miru. Sto je najzalosnije kod ovih \"hrabrih\" bradatih ratnika je da se uvijek kriju iza zena i djece i cak svoje akcije ispaljivanja raketa vrse iz stambenih zona pa cak i iz skolskih dvorista. Za vas je to sasvim normalno, za mene nije. Vi ih branite, ja cu ih osudjivati i zeljeti da ih takvih nema. Ko je u pravu neka svevisnji procjeni, vi sigurno sa vasom dozom mrznje i predrasuda prema svemu sto nema predznak islama, niste kompetentni .
Protesti u Tel Avivu,Londonu , a u našoj Bosniji ništa ,niko nema hrabrosti da ih organizuje,ako nam se ponovi 92-95 mislim da smo i zaslužili.Neznam čega se boje naše vjerske vođe ,političari ,intelektualci ,\"borci za ljudska prava\" itd ,valjda da ih nebi ko smijenio ili šta zamjerio.Zato bi pozvao katoličku i pravoslavnu crkvu da podignu svoj glas protiv zločina u Gazi ,pa valjda če se ovi gore pomenuti (fukare) makar zacrvenuti od stida.
E moj Sejfo,prvo se upoznaj s materijom prije nego li das komentar.....pa Palestincima je zemlja oteta,zive kao u getu,normalno je da se bore za svoje pravo na dostojan zivot....njihova borba je borba ocajnika,jer se bore sa mnogo jacim protivnikom i niko im ne pomaze....i ja sam za mir,niko normalan ne voli rat,ali nisu Palestinci krivi za ovo sto se desava u Gazi....ovo je samo posljedica onoga sto se vuce vec decenijama.....pozdrav:)