Pokušaj samoubistva
1
Izraelac se spalio u znak protesta
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebo je spalit Izrael.
sprijecio si me da napisem neku glupost
Sveto mjesto muslimana postaje poput Las Vegasa: Kuća Muhamedove žene pretvorena u javni WC http://www.jutarnji.hr/kuca- muhamedove-zene-pretvorena-u -javni-wc/980835/ Pogledajte sta su vahabitski monstrumi i cionisticko-krstaske marionete, klan Al Saud, uradili od Mekke! Srecom, uskoro padaju Saudi, a to je i kraj vahabitske sekte kao i onih koji su je stvorili, zapadnog imperijalizma i cionizma!
joj hitlere gdje si,pali ove cifute
Jedan MONSTRUM manje .
@@ free gas for jews Jesu li Nijemci krivi sto je Hitler dosao na vlast. Jesmo li mi krivi sto stalno biramo iste partije 20 godina. Jel stalno se,ret,e da su glupi Amerikanci krivi za sva zla ovog svijeta. Jesu li jevreji krivi sto im vlast 50 godina pripovijeda ideologiju da su jevreji sami i da se ne petljaju sa drugim narodima. Otmes i ne trudis se voditi mirovne pregovore nego krsis dogovore sa Un i nastavljas po svome. A kontam Arapi su za sve krivi. Izrael koji je postojao prije nekoliko milenijuma se eto morao stvoriti tamo gdje su zivjeli arapi koji jasu kamile i nemaju glasa da se suprotstave. Nije se drzava mogla stvoriti na teritoriji ogromne Amerike pa makar u praznoj Aljasci. Lakse dobro djelo napraviti preko tudjih ledja. Nesto se prije nisu bunili iako su svoju teritoriju otprilike udesetostrucili. Na pocetku je to bio projekat, ciji je cilj bio protjeranim jevrejima i zrtvama logora dati novu domovinu a ne stvoriti novog nasilnika na bliskom istoku.
Ma ko ga j.ebe , glupan...
ma daj to ga neki islamski terorista zapalio bog ga ebo
Je li ovo ministar Kaplan dobio ulicu u Izraelu?
Sta je ba pocelo? :D Pada tebi u glavi, znas li kakav po.kolj treba da se desi da bi ovi propali. To bi ti protiv odredjenja, a odredjenje je da citava parazitska Evropa ide u kyrac sa more krvi, kao i Amerika. Kad tebe ne bude, e tad ce poceti vrli komentatoru.
Sto ne pisete sta rade palestincima ?
jel to znaci da ce kod nas ulje da pojeftini? i gorivo?
Pocelo je pocelo! Cionizam i imperijalizam blize se svom kraju! Pada i banda Saud, a bez njih nemaju sanse! http://bosnian.irib.ir/vijesti/bliski-istok/item/123633-saudijski-demonstranti-kod-poslanikove-d%C5%BEamije
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vp6CuxLFae0
Ariel Saron krepaje skoro 10 godina ali dusa jos ne izlazi.Kazna je to za Sabru i Satilu
Gore Fasisti... Dolazi na naplatu svo zlo koje su pocinili...
da je bogdom spalio citavu vladu i parlament (naravno, sa ministrima i parlamentarcima), a da nije sebe.