Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEKA GA JE UDARIO KOLIMA,STA TRAZI SRANJE ?CUJ BACALI KAMENJE, MA I JA BIH GA POKUPILA ,SVE JE OVO STOKA EKSTREMNA,od najmanjeg pa do najstarijeg!!!!!
ali zašto niko ne pominje u ovim komentarima našeg dijamnta edina dzeku.ne zabije golo na dvije tekme i odma ga svi zaborave.kakvi palestinci Edin Džeko je kralj
@USA NAVY ako se onaj vaš de.bil Buš mogao poslije svega održati na vlasti dva mandata moći će i iranski lideri ne brini ti za to, američki p.su !! ...
poslije ce reci kako im izraelci gaze nevinu djecu. naravno uz vec pripremite novinare iz drugih islamskih zemalja. ah, da` bacanje kamenja ce isjeci s video zapisa, tako da se dobije slika nevine ugrozene male palestinske djecice.
steta auta.
samo brisace upaliti da obrisu krv ovih islamistickih smmradova.
SUBARU4EVER
Sta ocekivati od ove djece kad ih rodjeni roditelji i starija braca guraju da kamenuju aute sa prekrivenim glavama. Stoka, jos veca od nase balkanske. A za ovog pro-iranca, pa jaro mi (ja sam bosnian american sa cinom u US mornarici) smo Milosevica sa slicnom armadom vratili s Kosova a da nije vojnik usao cizmom na Kosovo, mislis li da bi se iranski lideri odrzali na vlasti da ih lagano bombardujes par mjeseci, ili ako treba i par godina, i da im razaras infrastrukturu i elektrane, da im nema struje i vode i zavlada kolera i glad, a suptilno ih satelitskim navodjenjem shibash po shnicli? Opozicija ce nadam se tamo pobijediti i istjerati ekstremiste, a ako se to ne desi, zna se sta im predstoji, samo da dodju republikanci na vlast za 2 godine.
Povod za ovo kamenovanje je ubistvo dva Palestinca od strane židova.Kod nas se auta kamenuju i radi utakmica.Osuđujemo mržnju ove djece koja su kao i njihovi očevi od rođenja pod okupacijom,a mi sada u miru učimo svoju djecu mržnji.
krivi su i oni sto uce ovu djecu da kamenuju i mrze!
118m ljudi brate samo u Americi,da ne spominjem Izrael i saveznike amerike.Ja ne znam da Iran ima saveznika,a i da ima,koji bi se usudio ici protiv amerike i izraela ? Samo kazem,kada bi bio rat,cijeli svijet bi ga osjetio,ali po mom misljenju,Iran bi postao danasnji irak/afganistan.
dal me bas uopste zanima to u bliskoistocnim...ima ko da se...a imam i svojih briga...nit znam kolko stanovnika imaju, nit me zanima, ni jedni ni drggi me ne zanimaju. Oni ce i dalje da se maslace kamenjem, kad nas ne bude bilo.
sto 118 miliona? zavadi pa vladaj, tako to ide.
mr dolar
slažem se, jer ko bi natjerao sve amere njih 118 miliona složno u rat..