Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako muslimanima treba kad za saveznike uzimaju kjafire,kojima je cilj samo da ih ima manje i da su razbijeni u frakcije i sekte a nikako ujedinjeni.kjafirima nije bitno ko je šiit a ko suniit samo nek je musliman i oni ce ga ubijati bez imalo milosti.
daj se vec jednom odluci koga volis i tko ti je saveznik... jer ako je tako ko sto pises sto si onda vikao "help usa" i sto bosnjacki politicari vise sjede kod muna u kancelariji nego u svojoj
Joj kad čujem kjafir - ćafir naježim se. Koristi riječ "nevjernik" ako već moraš. Kad čujem kjafir odmah me asocira na one bradonje iz Maoče.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izraelski fasisti cifuti nastavljaju sa genocidom i krvoprolicem, a njihovi saveznici "demokratski" zapad podrzava krvoprolice ,razaranje ubijanje djece isl. cifuti i njihova tvorevina izrael su nejvece zlo danasnjice, i sve dok taj karcion postoji nema mira u svjetu, kada ti fasisti nestanu tad ce na planeti zemlji zavladati blagostanje, ljubav i mir.
NAJNOVIJI POKOLJ MUSLIMANSKIH CIVILA OD STRANE ASSADOVE VOJSKE http://www.youtube.com/watch?v=dGZcJxFxfso
TALIBCIC Hebo te natanjahu u paksu , to ti je on pobio ....
Kad li ce neko ovim cifutskim ***ma jebat mater?
Vise informacija na http://www.advance.hr/vijesti/novi-izraelski-napadi-na-siriju-velike-eksplozije-iznad-damaska/
ma samo nek napadaju, doci ce dan kad ce se i njima suditi!
@andric ivo sto se tice pomoci amerike;ona je realno spasila samo jedan narod u bh. sad nisam siguran koliko se ti slazes s tim?
bosnu ne mozes da gledas odvojeno od regije a za ameriku je i sama regija premala da se bavi nama...pocetkom devedesetih je amerika na nagovor vatikana i njemacke trazila od milosevica da pusti sloveniju i hrvatsku i sve bi bilo ok,ali prejak nacionalisticki i kriminalni lobi oko njega mu to nije dozvolijo sa hrvatskom i onda se lagano puskaralo tri godine dok nisu stigle ogromne arapske novcanice koje su vjerovatno promjenile prvobitni plan i eto nas danas gdje jesmo
@andric ivo vrlo je bitno znati ko ti je neprijatelj ivo,a saveznici se pojavwe prije ili kasnije.zar ne ;)?
neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj...tako je nekad bilo a danas se politika drzi cercilove izreke... "ne postoje vjecni prijatelji ili neprijatelji,postoje vjecni interesi" eto toliko pa ako hoces malo razmisljaj o nasoj regiji u ovoj uzrecici
A zato Hitler nije mogao sam sebe ... Jer je i on jevrej bio pa se na kraju ubi.
Drugovi Bosanci, kako ste mi vi ? Šta ima kod vas :) ?
Šta je ?Zar ti danas ne slaviš na jajcima kačav.............!
Koja su gamad ovi jevreji, samo cekaju priliku da te sjebu.
TALIB gdje si evo tvoji opet napadaju , hajde veseli se *** li ti materna izdajnicka.....
Šta je rafidijski majmune ne smijete da uzvratite čifutima pa vam talib kriv?Pa evo nekoliko puta vas sramote i ponižavaju a vi ne smijete ni da im prigovorite a kamoli da uzvratite.Koja sramota! Vi se koliko toliko držite protiv mudžahida koji nemaju avijacije a na prvi dodir sa avijacijom,nama vas nigdje,kukate više od Srba pred naletom NATO-a. Što se mene lično tiče nek vas udara svako kome je to u interesu,to će olakšati posao mudžahidima. Eto kolike ste junačine,umjesto da taj Hizbušejtan uzvrati oni ko kakve ženturače samo plaču preko PRESS TV-a i za sve krive bradonje. :)
Ja i ti braća nismo. Nisam zasplijepljen mržnjom,ja samo mrzim one koje i Allah mrzi. Naravno da ima vas i nas,oooo,itekako da ima. To možeš podvaljivati nekome ko ne čita Kur'an,ali što se tiče mene,nas i vas je oduvjek bilo i biće do Sudnjeg dana. Mene zadovoljstvo stranaca ne interesuje samo zadovoljstvo Uzvišenog i to je suštinska razlika između mene i tebe. Meni kad nešto govoriš to je islam ili to nije islam moraš donijeti dokaze iz Kur'ana i autentičnog sunneta,jer ta dva izvora definišu Islam a ne ti ni bilo ko drugi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Druže Assade izdrži !!!