Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@scruples hajde mi objasni ko su semiti?! da li je moguce da je npr ariel sarov semit?!onako svijetao/plav?! jesi li znao da su i arapi semitskog porijekla?! ili je to rezervirano iskljucivo za jevreje?!ogromna vecina stanovnika cionistickog izraela nema sa semitizmom nista.sve je to sljeglo iz rusije,ukrajine,poljske...itd,pa i bivse juge u palestinu.pravi semiti su ortodoxni jevreji koji se bore protiv cionista i holokausta koji se sprovodi na njihovoj svetoj zemlji palestini.malo se raspitaj o pojmu NATUREI KARTA,pa onda daji komentare na desavanja u okupiranoj palestini.
Kad se otvore granični prijelazi između Egipta i Palestine znajte da u Egiptu nisu više američki vazali na vlasti.
Žao mi je zbog ovoga i neka bude sram i stid cijeli svijet ,taj u-srani \"demokratski svijet\" koji se svaki dan hvalise kako je dobronamjeran itd a u 21 stoljecu imamo koncentracioni logor zvani Gaza.Ali mi kao Bošnjaci smo nemoćni u ovom slučaju,preostaje nam samo dova dragom Bogu da im pomogne nego mi se trebamo malo više pobrinuti za sebe da se isto ovo nebi desilo ovdje,a Servi pokušavaju da kopiraju ova varvare,uvlače im se u g.uzicu i kupe njihove fore i pokusavaju na isti nacin kao sto su oni od Palestine stvorili Izrael da i od Bosne stvore RS i to nam se dogadja pred nosom,svaki dan zato moramo biti budni i jako jako oprezni,nesmijemo dozvoliti da se predje granica (ali nazalost mislim da se davno prešla i to smo im nazalost mi omogućili glasavši za izdajničku S.D.A) zato podhinto se nešto mora mjenjati inače nece biti dobro.
kada klasično getoiziranje jednog cijelog naroda posmatraš kao mamac, onda znaj da si naloženi divljak.
Kakav mamac za antisemite. Lozite se, divljaci.
M.aksuz s.elam i usadile za mog brata Sami Abu Zuhri od bonjackog Abua ABU-J.EBANA.
TERORISTI!