Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjeme Vam se zatralo cionisticko-zlocinacko...
Hajde sad dosta ubijanja nevine djece, nema vise opravdanja za genocid. Sada bi se i svjetske sile morale uključiti da zaustave ovo. Imate “Bin Ladena” pa stanite 🤔😡
Objavite gubitke kopnene ofanzive i kako ste upali u zasjedu. Stid vas je to i objaviti.
Ahaaaa, jes
Jasta ste
i pri tome bar 1000 nevinih
KUPUJMO DOMAĆE,...makar i lošijeg kvaliteta...KUPUJMO DOMAĆE, osnažimo našu poljoprivredu i industriju, ne finansirajte agresora koji ubija nedužne civile i djecu.
Zar ne piše vamo da je Hamas spreman 🙄
Ovo treći put ubijaju komandanta odgovoran za napad hahaha.
Ako vam je vaša ratna računica pobiti 7000 civila,da ubijete jednog pripadnika Hamasa,poserem i vas i vašu ratnu računicu.Gorili u dzehenemu ako bog da insAllah.
Možda je ovo istina jer je to sigurno bio njihov čovjek. Sve govori da je napad 7. oktobra bio dagovoren sa zločincem Natanjahuom. Jer jedino rat može zadržati na vlasti ovog zločinca i krvoloka.
Ništa ja vama ne vjerujem. Ko krade i ubija djecu on i laže.
Zar nisu jučer objavili isto ovo
Toliko Izrael brine za taoce da nasumično bombarduje sve i jednu građevinu. Kako znaju da taoce nisu ubili svojim dejstvovanjem? Ako kojim slučajem i znaju gdje su taoci, onda imaju veze u samom Hamasu. To će reći da su dozvolili i onaj upad pored svih sigurnosnih sistema ( to i sami znamo)
Ubili ste komandanta i još 200 djece, g.ofna jedna cionistička. J.... vam sve i vama i svijetu koji ovaj pokolj gleda i prstom ne miče!
Ne podrzavam i cvrsto osudjujem ubijanje nevinih a pogotovo djece, no sto je Hamas mislio da ce se desiti nakon 07.10? Nisu ovi ni blizu zavrsili, izgibit ce zivot nevinih jos veliki broj na zalost!
Evo vec 5. put ga ubili. Mamu im cionisticku, genocid pred ocima svjeta rade, a zapad ih jos i podrzava, fuj
Sad stanite sa ubijanjem djece
Pa ti bi da stanu sa glavnim ciljem?