Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Etničko čišćenje!
Sta ockeivati? Smrdljivi Arapi suradjuju i ucestvuju na ovom. Utaborili su se sa Izraelom da bi unistili Iran. Arapi su jako primitivni i gade mi se zbog Palestine i Jemena. Samo se takmice ko ce imat vise zena. Hebale ih zene.
Zasto mi udarate minuse? Arapske zemlje da imaju casti stale bi uz Palestinu a ne surovale sa Izraelom.
UN ćuti, Evropa ćuti, svijet ćuti.... to su ti licemjeri... to su ti dupli standardi. To sve govori dovoljno o situaciji Ukrajina-Rusija. Kada im neko nije po volji (Rusija) protiv njih će sve raditi, a u ovom slučaju sa Palestincima, pa ukratko - ko j... njih.
Zločinci!!!
Na pocetku price palestinci su jevrejima prodavali zemlju....slicno kao mi danas arapima....kad su se ovi kasnije poceli masovno naseljavati onda su ih poceli tjerati sa njihovih ognjista jer su postali jaki.....zemlja je sveta, dragi moji....i ne prodaje se do velika zora.....
Za palestince nikoga nije briga, pustili su jevreje da otvaraju ambasade i u arapskom svijetu, dakle samoproglasena drzava Izrael je generator zla.
Kako je ovaj svjet cudan i neobican pa tusi su kila majka prema ovim zlotvorima
Khaybar khaybar ya yahood
Iran ce vama jbt m... samo lagano jedini oni imaju petlju za to
Zavadi pa vladaj. Bitno je baciti kost među muslimane, jer, u suprotnom, bili bi svjetska sila a Izrael bi bio jedna tačkica na geografskoj karti.
To su samo palestinci, nisu ukrajinci da bi uslijedile žestoke svjetske sankcije.
Bošnjaci moraju stvarno da se osvijeste. Isto se radi muslimanima u bosni, u dvije enklave satjerani, i eu i zapad hoće sad i "zagrebu" da da nešto, i to ustavnopravno, sad će strane sudije tako reagovati. Tako reče komšić neki dan, da neke jake diplomate to pitaju otvoreno. Zašto? Pa da na kraju markiraju tačno B i H unište kao državu,
Hallo! Šta je tu čudno, isto pokušavaju da rade sa muslimanima u bosni. Satjerati u 2 rezervata, a imovina koju muslimani imaju u šumskoj uskoro će oni preuzeti. Nove generacije bošnjin što su rodjeni u dijaspori uskoro neće imati nikakvu vezu sa njivama i šumama njihovih očeva i djedova. Ode "didovina" srbiji.
Pored toliko muslimanskog stanovnistva u arapskim zemljama koji su u sprezi sa izraelom i ja kazem ..ma bas me briga!
Nazalost, o ovom se samo cuje i pise a nista ne poduzima. Negdje i ovo prolazi kao demokratija, sramno.
Кад су Амери под изговором тражења оружија масовног уништења окупирали Ирак, забранили су Ирачанима да производе и прометују нафту, већ су то могле само америчке и британске компаније. То је тако кул, да амери снимају филмове о поштеној окупацији и крађи ресурса.
sta ima u Ukrajini neznanima ovo zapad, doduse sva manje ih zanima i Ukrajina kako cjene rastu