Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Iran ce da uspostavi mir na bliskom istoku. Kad uniste \"izrael\"... eto mira. :-)
Nadam se da se varaju i da su taj korak već napravili.
Novi Holocaust je neizbjezna cinjenica. Jedino tako moze biti mir na svijetu.
Zamisli da umjesto osiromašenog uranijuma, od osiromašenog naroda možeš pravit bombe, Bosna bi bila največa vojna sila!
Ovi cionisti ce izgleda da naprave svjetski rat, definitivno nepodrzavam nasilje ali pocinjem da sticem takav utisak da se Hico nije buz razloga tako ponasao prema njima kako se ponasao...
5773-- vama je trebalo (5773g),da imate kao mi za 1433 godine,e baš ste zaostali.
de, de hajd ih sada napadnite
5773. godina po zidovskom kalendaru-1433. godina po islamskom kalendaru = 4340 godina razlike PAMETNOM DOSTA!
J e d i g o v n a i d i o t e!
@pravda lijepo da sebe nisi pronasao u tome. procitaj jos jednom svoj komentar.
@Denzel tebe sam pronasao kao i sve ostale jer skim si takav si! pokusaj prostudirati svoje postove a onda pokusaj zamisliti likove sa kojima polemises poput ampaka,atifona i ostalih pacenika a poslije toga procitaj vijesti tek toliko da se vratis u prvo bitno stanje pa ces uvidjeti da vijest,vasi komentari i vasa prepucavanja apsolutno nemaju veze jedno sa drugim... Sreca i bog pa spoljni svijet ne razumije sta sve pisete jer samo bi potvrdili da na balkanu stvarno zive Barbari i Varvari kao sto nas mnogi i smatraju. kao sto napisah ako ja lazem ne lazu vasi postovi!
Lazu te lazu malena........
A ko tebi dozvoli da imas Atomsku Benjamine.
Dabogda je ti jedini popijo samo trazis krvi...
Vidim koga si sve nabrojao , jeste vala \" ekipa \" . Ne shvatam vas kako ste umisljeni , lazete sami sebe i krivo vam sto vam drugi ne vjeruju . Ja vecih lazova i neobrazovanih ne vidjeh na ovom klixu . ps: ne ljutite se , nije do mene . Do vas je .
@pravda oprosti, u cemu si mene, od svega navedenog pronasao, a da nisi sebe? molio bih da me citiras.
FUCK ISRA(H)EL(L)¨