Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cionisti = teroristi
Anticionizam nije antisemitizam“, Izrael ne predstavlja sve Jevreje!!!
@userAS, nije za Bošnjake. Za Bošnjake je terorizam kad Srbi upadnu na Kosovo ali ubistvo 250 civila na festivalu je borba protiv okupacije jer Izrael je kao okupirana zemlja. Iako je Izrael medjunarodno priznat, a Kosovo čak nije ni to.
Mislite nas d palestinskom teritorijom
Ubiji zakolji da Izrael ne postoji
UN je podvala za siromašne, škilje na jedno oko dok se pojedini narodi ubijaju, raseljavaju, otima im se zemlja i pravo na odbranu a kad tom narodu jednom prikipi i ispusti glas očaja onda pod hitno to osuđuju. POD HITNO osnovati ZEMALJSKI sud i sve redom kažnjavati od Amera prvo pa dalje.
jedna od najjacih svjetskih armija 4 dana se ybe sa pobunom cakijaskih carapasa golorukih.....
Smrt Izraelu
Tesko je suprostaviti se Covjeku koji trci u patikama
SLAVA ALLAHU, POBJEDA PALESTINI!
Vi ste okupatori tudje zemlje , Hica je bio u pravu !
Da sto prije nestanete sa lica zemlje kao i rs
Nikako mi se ne sviđa što ubijaju obične civile, isto da su Srbi!
Uspostavili kontrolu, a upravo raselili 24 grada. Tu nešto ne štima. Usput to je uzurpirana teritorija na kojoj je Vijeće sigurnosti u februaru 23. dalo rezoluciju o gradnji istih.
Kakve lazi
Eto i američkoga nosača, zajedno da se iživljavaju... nije Allah pohitan, nego postižan
Eto i Allahove vojske u pomoc palestincima, pa da vidimo ko je jaci😉