Avigdor Lieberman
0
"Izrael se neće izviniti Ankari"
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očigledno je da se ovi Izraelci više i ne trude da sakriju svoju nasilničku prirodu... Činjenica je to da je Izrael postao teroristička država.
Vi mješate cionizam i judizam. Pravi jevreji su protiv Izraela..i pravi jevreji su i u.bijeni u holokaustu koji je Hitler počinio da bi se napravila cionistička tvorevina - Izrael. Današnji izraelci koriste istu ideologiju nad palestincima koju je koristio njihov predak - Hitler nad pravim jevrejima. Vi stvarno mislite da današnji cionisti vjeruju u ikakvog boga, što judizam nalaže?
uvijeni su vehabije teroristi..? zasto da se izvinjava, to treba proslavlajti !
Ma nista to je lako rijesiti...Samo nek nazovu TADICA i on ce se izvinuti...Njimu se izvinuti i tariguzom preci preko bulje ista stvar...
Vidi ovdje nije ostavio komentar...a da je kojim slucajem Izrael trazio izvinjenje od Turske, komentar bi mu bio standardno u stilu...pa zar ocekujete da bi islamski teroristi ponudili izvinjenje. Bahati...nicija nije do zore sjala...pa nece ni vasa zidovska. Doci ce dan vase beskrajne patnje. Kada potone amerika, vi tonete sa njom. Stvari se mijenjaju...svijet nije kao sto je bio. Samo Boze, prozivi nas i ucini nas svjedocima njihove propasti i beskrajnje patnje.
Evo zlocina pred kojima staje dah i gubi se razum... Prvaci \"slobode\" u svom bezumnom djelu... http://uruknet.info/?p=m73282&hd=&size=1&l=e
na.taknem vam pe.dofila Muhameda zbog brisanje postova
Ljudi, okanite se fašizma, to nikom nije dobra donijelo, pa vidite i sami kako su Nijemci prošli zbog Hitlera... Izrael jeste teroristička država, ali mi ih možemo pobijediti samo tako što ćemo biti BOLJI od njih. Pod tim BOLJI podrazumijevam svaku premoć: vjersku, moralnu, naučnu, ekonomsku, vojnu, političku. Okanite se Hitlera i latite se škole dobri moji Bošnjaci, trebaće nam, jer imamo prave teroriste tu u okruženju.
CUJ NECE DA SE IZVINE...NECEMO NI MI SE NJIMA IZVINUTI...ZIVIO HICOOOOO
ma znas sta bice oni donji i bice unakazeni abd,isto ka o njihovi saveznici...
cifuti su sami sebe potamanili svojim ponasanjem
Pa vi ste stokaaaa. \"Hico bio u pravu\" !!!! Pa Hico I je i nas potamanio glupani,glupi. A on je i glavni krivac(zasluzan) sto Izrael i postoji.!!! a sama cinjenica da mozete podrzavati ubicu nad ubicama i\" genocidasa\" se ne moze ni komentarisat\'
Ove dolje slike cionistickih inih zlocina, jasno kazu ko je terorista.... http://uruknet.info/?p=m73228&hd=&size=1&l=e Al to se nece naci na stranicama nazovi slobodnim medijima... Da to je ta demokratija...
Turska je svjesno i namjerno pokrenula \"humanitarni konvoj\" pun naoruzanih islam.ista da izazove sukob sa Izraelom. Sa kojim ciljem? To je tesko reci ali jedan od mogucih razloga je da u sukob uvuce i tursku sekularnu vojsku i time je sprijeci da vojska izvede 5. puc protiv islami.stickih turskih vlada.
Hico je imao razlog sto ih je potamanio!
Momak ako nisi primjetio Hićo je bio prije palestinske katastrofe. Možda je ne bi ni bilo da nije bilo Hiće.