Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vidjo mir, prvo mi drago radi nevinih i neduznih ljudi, a zatim me neki zal predje jer ovim mirom Izrael bi se dobro spasio jer onda ne bi bilo nekog motiva za ove muslimanske sile poput Irana, Turske, Egipta i ostalih zemalja gdje bi se vjerovatno Rusi prikljucili radi interesa, pa da Izraela pregazi za sva vremena... Bog zna kako je najbolje!
Sta cemo sa jadnom djecom u Djecijem Domu Bjelave gdje se pravo puno TUKU i MALTRETIRAJU i gdje se sve zataskava PREKO vrsioca duznosti, Saudina Djurdjevica. Zenama za par stotina maraka obeca posao, a i vise puta isprebijan od strane da li nekog iz doma ili rodbine uposlenih kad vide kako se on ponasa. I sam sam bio prisutan kad je rekao da je bitniji od djece i da ce svima dati otkaz. Djeca su zarazena salmonelom, streptokok i stafilokok bakterijama a sve se to zataskava od strane ministrice Velide Memic (SDA) samo da bi taj covjek ostao na funkciji i primio u stalni radni odnos njenu snahu koja gore radi na ugovoru. 80% ljudi iz Doma je na bolovanju i po godisnjim.Svim medijama sam ovo poslao niko nije htio i smio da objavi pa se mora ovako istina SAZNATI, saljite ekipe novinara u DOM, taj covjek mora otici iz DOM-a, ne ponasa se u skladu za interes djece, mali jadnicima i sirocicima je svaki dan sve gore i gore nek im je Dragi Bog na pomoci i nek se zna sta se desava.