Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I idemo ponovo. Počinje drugi krug.
Vakseri nas vuku u deveti krug pakla ..
samo da naponenem 🇮🇱❤🇧🇦🇧🇦❤🇮🇱
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mjere nisu tu zbog kontrole virusa,već zbog kontrole naroda. Ko to nije shvatio do sad,stvarno je glup
Ti si jos gluplji ako mislis da bilo kojoj vladi treba usrana vakcina da kontrolise tvoj poluobrazovani mozak.
Eto nama delte ... nek nam je Bog na pomoci ...
Ma ko vjeruje vise u ista sta kazu. Poceo se svijet vakcinisati i odjednom i kod nas gdje je vakcinisano svega 5% stanovništva misteriozno nestala Korona.
Politika NE korona.
hahhahahaha kuci mozes ako vjezbas? hahahhaha
Au sine, pa vi se bodete 🖕
Ne znaju naucnici izgleda sta znaci mutacija virusa😁
eto, vakcinisite se ovce, beee
Igraju se sa ljudima,stado ce sve prihvatiti sta god im se kaze i naredi...Nevjerujem zaista da ljudi i dan danas vjeruju u sve ovo...#wakeupopenyourmind
ovi su svi vakcinisani i ovako uradise. nesto nije ok. bice jos valova
jel sada jasno koliko je vakcina bitna i koliko ce vakcijancija uticati na bolesne umove koje hoce da te kontrolisu ??? 0 % bitna ....
Bitna je kada je u pitanju zivot ili smrt
Zaraženi su vakcinisani...jel nas ovo neko zajebava i to dobro :)
Da samo što nije smiješno. Da li si spreman da nosiš traku i ideš u logor? Ja jesam ...
Sa vakcinom koju dobijete imate vece sa se biti zaraženi.pogledsjte britaniju
Iskreno, vakcinisao bih se da postoji efikasna vakcina, tj nemogucnost dobijanja covida. Vakcina za blaze simptome mi me treba jer sam imao covid i imao vrlo blage simptome..
Iskreno, stavio bih pojas u autu da postoji nemogucnost da poginem u saobracajnoj nesreci. Kucnuo me komsija neki dan, nije mi nista bilo pa sa izrezao pojas iz auta. Sta ce mi.
Dobro pa ne bi skodilo da se malo kaze u clanku medju kojom populacijom se siri, jel medju mladjom- nevakcinisanim - sta kako ??? Ovo bas ono sturo pisanje - samo povrsno zagrebano - da se narod opet zaplasi sta li ???
Idemo dalje i nastavlja se,sto.kaze Zmaj od Sipova🐉😂