Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bošnje veličaju hitlera a druge nazivaju fašistima,bilo bi lijepo da se odluče na koju će stranu
zajebantu ogranicen si k'o balkon
Izraelu ZGAZI GOVNA TERORISTIČKA
Pro-zajebant Kao prvo BOKER TOV Kako je u Gazi ovih dana a ??? :))) Iftare li Hamasovi teroristi :)) ?? Bratić mi kaže da malo treniraju gađanje a teroristi pružaju odličnu priliku za vežbanje na pokretnim metama :)))
Pro-zajebant Kao prvo BOKER TOV Kako je u Gazi a ?? :))) Iftare li Teroristi Hamasa :)) Bratić mi kaže da je ovo odlično gađanje pokretnih meta terorističkih govana . Efikasno i korisno jer eliminišeš stoku a usput se obučavaju u gađanju :))))
IZ TEKSTA>>>>>. Izraelska vojska je danas također saopćila da je Hamas ispalio 47 raketa od 09.00 sati kada je Izrael prihvatio egipatsku inicijaticu te proglasio jednostrani prekid vatre.
Hamas je pod pokreviteljstvom Izraela! Bas kao i sve muslimanske teroristice organizacije. Neke imaju svoje ogranke i u BiH. Oni vrbuju muslimane svih uzrasta, daju im puske u ruke, te na taj nacin prave od njih teroriste i ludjake. Cak zapucaju ponekad i na svoje, kako naivni nebi skontali da se radi o obmani!!
Gdje je sad samoproglaseni muslimanski Kalif, da povede svoje saborce na Izrael!? Ja bih mu se prvi pridruzio, kada bi vodio rat, protiv stvarnog neprijatelja Islama. Kako su tim sektašima isprani mozgovi..
Kalif drka gleda neke porniće pa nema vremena za palestinske teroriste
hitler je bio dobar covjek
slazem se hitler je bio legenda da je bar vise takvih bilo vlado eight za tvoju inormaciju hitler je zelio istrijebiti zidove(prvo),pedere i crnce jer je znao covjek sta nevalja a ti se posveti malo historiji bolje i nemoj uprazno lupati gluposti
Sve kukate za Palestinom a od Coca Cole nema boljeg osvjezenja jel deeee...
Kad ovi ispale ovoliko raketa kako nema poginulih u Izraelu..
Izrael poseduje izuzetnu raketnu zastitu "iron dome" koji obara oko 90% projektila...takodje postoji zvucno upozorenje na koje je vecina Izraelaca istrenirana da nadje zaklon, cini mi se da imaju oko 1min vremena pre udara raketa... i za kraj Hamas ispaljuje zastarele rakete koje padaju veoma neprecizno i nisu armor ili bunker probijajuce tako da prakticno moraju da upadnu u neciji stan ili pogode nekog na ulici da bi nanele zrtve. Samo cinjenice koje su svima dostupne...
jizzrahell