Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ukinuti komentare, jer sadističke psihopate zbog nefunkcionisanja pravosuđa i zbog manjka psihijatrijskih kreveta u BIH imaju slobodan pristup tastaturi
Kao što premijer Benjamin Netanjahu reće, Hamas će platiti visoku cijenu. I treba naravno, podrška od Bošnjaka uz naravno što manje civilnih žrtava.
ja uvijek moram da malo serem pa da kazem istinu....mozda nemaju svi pristup tastaturi (fizicki) mozda koriste mis i klikaju onscreen keyboard....alii iskreno to ste se desava u palestini i izraelu...desave sa od prvog-do-drugog svjetskog rata....,i sto je najgore....nakon prvog svjetskog rata kako su Englezi, Rusi,Amerikanci, i Francuzi (i dan danas ne kontam sto imaju tri boje kad treba samo bijela jer se uvijek predaju)
Podržavam Palestince koje Izrael ugnjetava 70 godina, ali ne podržavam ovaj Hamas kojem se borba svodi na osvetničke napade, koji će rezultirati stradanjem 100 Palestinaca na jednog Izraelca i sa upornim odbijanjem pregovora. Ne može se tako voditi borba.
Pa neki i žive upravo od demagogije i pustih snova. Zato ih Iran i pazi. Malo morgen bi im slao pare da kažu - e hajmo sad sjesti za pregovarački stol sa Izraelom.
Aj sada Pakistan Turska Azarbejdzan udarite sakom od sto i na Dzihad
Vracaj Hitlera majku im zidovsku
Sva bolest srpskog (iz)roda moze se naci u komentarima na ovom clanku.
I to i bi od Palestine....
Čitam komentare i razocaram se. Niti jedan komentar nema osjecaja prema neduznim zrtvama sa bilo koje strane. Nego je sve usmjerwno navijacki kao da je borba pijetlova a ne ljudi.
Jadan narod!!! Ne mogu da vjerujem da istocni i zapadni svijet samo posmatraju, a nista ne poduzimaju!
idemo bar spamat po ovoj stranici njihovoj
Zali Boze djece jer sam sam dijete iz rata.Ali da se Islamski fasizam koji uzima sve vise maha iskorijeni najbolji primjer je,"nazalost"Izrael i Kina..A vas Brkica ce malo maHalat i gotovo...???
Ćifute na vješalo, srbe na vrbe, hrvate na kolce
Zbog ovakvih stvari je NATO bombardovao Miloševića. Šta sad čekaju? Ah, da...
U bilo kakvom sukobu u Bosni mi Bosnjaci bit cemo jevreji, srbi palestinci a hrvati iranci. Sam da znate, jevreji su veliki prijatelji Bosnjaka. Djaba se uvlacite u tur.
Sta kaze na ovo Brkica Sultan nas, da nije mozda zabrinut ?? Ha haaa samo blebece
Zbog blizine Rima krvati su katolixovci a zbog blizine Bizanta srbi su pravoslavci. Ako jos malo Izrael ojaca i ako se prosiri mogli bi uskoro vidjeti da mjesto zvona pocnu oglasavati trube. Bice tesko bez krmerine a i cune morace kalemit nase komsije. Rabre komsije :)
Ajmo bre izraelci gazite stoku
Labeyke Allahhume lebeyk.... 27 djece.... 27 djece.... Inna lillahi we inna ilejhi radzi'un...