Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USTAJ MUSLIMANSKI SVIJETE I SHEBI VISE OVE GADOVE
Ovako su i kod nas bili dosli oni rezervisti pa ispusise
Izraelcima je najveća mana to što previše brinu o svojim građanima, i izražavaju nezadovoljstvo zbog žrtava. To je kukavičluk. Eto rakete su počele padati i po Jeruzalemu, Tel Avivu, i sve nešto imam filing da je pitanje vremena kad će posustati. A onda skontaj čija je to pobjeda.
sada ce se mnogima ispuniti najveca zelja: DA POSTANU SEHIDI ! Bosnje, nemojte ni vi propustiti ovako jednistvenu prilku, pravac tzv \"Palestina\" pa u Dhihad !!!!
HITLERU SLABO SI TI ODRADIO POSO
Jedan jevrejski vojnik,bez ikakve tehnike vrijedi kao 1000 smrdljivih,plasljivih,jadnih Arapa.A trebamo dodati da je Izrael jedna od najrazvijenih i najmodernijih zemalja,tako da palestinski kozo,je.bi izgledaju smijesno prema njima.
------------------H V A L A GOTOVINA I MARKAČ ZA SVE STO STE UČINILI ZA -------------HRVATSKU.
--------- KLITORIS.BA------------ZASTO CENZURISE TA VASA TETKA KAD JA NESTO OK NAPISEM A KAD STVIM GLUPOSTI VI UBLJAVLJUJETE.......POGLEDAJ TE KAKO TO LIJEPO LJUDI IZ ADVANCE RADE. ODITE KOD NJIH NA OBUKU......HVALA------KLITORIS.
poserem vam se u usta na vase komentare.
Hićo je mobilizirao 10 miliona protiv 50 miliona. Ovi mobiliziraju 16.000 protiv približno istog broja Hamasovaca, daleko slabije opremljenijih. Tak da ti usporedba sucka
Sarajevski i bosanski Srbin,starosjedilac ove zemlje i ovoga grada. I sta,je li problem ?? Ako jeste,mozes mi se kur.ca napu.siti !!
I Hitler je mobilizirao 10 miliona pa ga je popušio, baš kao što će i njegova djeca Izrael popušiti a da neće ni stići do mudrog, časnog i ponosnog Irana Smrt komunizmu/nacizmu!
Gazi,gazi po gazi!
free palestina (vrati se Adolfe)
samo naprijed braco danasnjom presudom otvorio sam vam sva vrata prema gazi
pocetak 3 svijetskog rata :D
da se hoce sad hezbolah uključiti