Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hamas jeste pokret islamskih ekstremista odn radikala sto ne znaci da su negativci oni. Znamo sto se dogadjalo od kraja drugog svijetskog rata ;) Kada pogine nekoliko zidova digne se cijeli svijet, a kada u 7 dana pogine vise od 1000 muslimana od toga je barem 90% civila pritom jos sruse zgradu UN-a nista...
............................... i 13 izraelaca... Izrael: 62 Svijet: 0
preuzimaju americke medije po kojima su svi muslimani teroristi,,,,doci se kraj i tome...
\"Izrael je pokrenuo ofenzivu zbog pojačanih raketnih napada PALESTINSKIH EKSTREMISTA na južnu izraelsku teritoriju iz pojasa Gaze koji kontrolira ISLAMISTIČKI Hamas\". Ljudi se brane od agresora-okupatora i odmah su islamisticki ekstremisti!? Onda smo i mi u BiH koji smo se branili od srpsko-crnogorsko-hrvatskog agresora teroristi. Namjerno nisam napisao islamisticki jer su ovu zemlju branili i pravoslavci i katolici i muslimani i ostali.