Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja cesto pomislim da bi najbolje bilo da meteor tresne i unisti ovaj jad sto mi zovemo civilizacija. Kakva civilizacija. Zakon jaceg i nista drugo. Fuj, fuj.
Jevreji su proklet narod!
Ne poredite Srbe i Hitlera marvo baliska. Srbi su prvi ustanici u Evropi protiv zla nacizma. Srbi su vas oslobodili od turske, austrougarske i ustaske okupacije... Sto se tice Palestinaca, Seselj odavno rekao da je veliki prijatelj ti Arapa..
Ajde ne Serite, ocigledno niste upuceni dobro u historiju.... 2009 tvoje tvrdnje su istinite ali zu zalosne
@2009 kako te nije sram , mozemo onda reci srbi su bili u pravu...idijotu glupi--jel znas da su zidovi za vrjeme rata u bh pomogli par tisuca bosnjaka!
E konju konjski. Ne mozes kompletan narod izjednaciti sa drzavom Izrael. Balkansko govno.
Ne mozes ti ljudima nista dokazati genocid je genocid u ocima javnosti tek kada vise nitko ne ostane dabogda pao meteor i sve nas potamanio
Hitler je bio u pravu...