Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'bem ti situaciju. eto ti pravde, palestinska carina ne moze nigdje otvoriti racun, nego mora biti po dkontrolom izraela, da ga mogu blokirati kad hoće. pa gdje su UN, MMF, svjetska banka... da reaguju. veliki su jednostavno bacili palestinski narod u čeljust izraela, da radi sanjim šta hoće. mislim, pazi ti to, izrael im kontroliše sredstva od carine...
ajd,a--l--l--a--h--a ti ako ti nije mrsko,postavi te kamere oko Izraela da i mi na 24% vidimo šta nam rade braći genocidni Izraelci
Pusti plin
Alkoholičarsko-narkomanski genocidno-mafijaški sistem koji se skriva iza pseudonima \"republika srpska\" je već dovoljno izofiran, postoje mnogobrojni video-snimci o tome. Dalje, trebaju nam tako i video-snimci o genocidno-mafijaškoj tvorevini koja se skriva iza lažnog naziva ( pseudonima) \"izrael\".
Ukoliko cionistički glupani bilo koga budu napadali, napadi bi se mogli najvjerovatnije odvijati noću, ili pod drugim meteorološkim uslovima smanjene vidljivosti. U tom smislu, poželjno bi bilo noćno izviđanje neba oko Izraela. Na primjer, termovizija i infracrvene kamere za pasivno noćno izviđanje su oprema kojom Iran, Egipat i Turska nisu dovoljno opremljeni.
Cionisti se najviše boje kvalitetno školovanih mladih ljudi i snažnih fizičkih dokaza o svojim zločinima. Zbog toga poduzimaju sve moguće metode da hrišćane i muslimane drže u informacionom mraku ... obratite pažnju da cionistički mafijaši i dan danas vode istu igru koju su vodili i u Njemačkoj i Austriji poslije prvog svjetskog rata. Ometaju kvalitetno školovanje na sve moguće načine. U tom pogledu čak je i Albert Ajnštajn bio cionistički igrač. Prisjetimo se starog informatičkog principa: JEDNA SLIKA, HILJADU RIJEČI. A ja bih da dodam: VIDEOSNIMAK, TEŠKO OBORIV FIZIČKI DOKAZ ZA HAŠKI TRIBUNAL.
VIDEO NADZOR: Najmoćnije oružje na planeti nije nuklearno već informaciono oružje. U tom smislu, poželjno bi bilo oko Izraela postaviti što više kamera kako bi se cionistički režim stavio pod mjere nadzora. Humanitarci koji donose pomoć palestincima, obavezno da nose sa sobom kamere koje će biti po mogućnosti direktno povezane na Internet kako bi smo svi mogli promatrati zločine koje taj gangsterski režim planira izvoditi nad susjedima.