Nejasno odakle je stigla
1
Izrael oborio bespilotnu letjelicu
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim postenog nalazaca da vrati maketu aviona od mog sina koja mu je odlijetila u nepoznatom pravcu ...postenog nalazaca ceka nagrada!
podigli bespilotnu letjelicu u zrak i roknuli je. sami svoje roknuli. sad ce kao istrazivati cija je i na kraju zakljuciti da je iranska. onda ce usa i zapad da osude potez irana, a izrael ce imati povoda da napadne iran preko usa jer im je ugrozen teritorijalni integritet i suverenitet kao i sigurnost jer ta bespilotna letjelica iz irana je za cilj imala prikupljanje podataka za teroristicke napade a posebno za nuklearna dejstva irana na izrael!
Prvi su bili Srbi sto su srusili bespilotnu letjelicu, sada Izraelci pa bio bi red da i mi bosnjaci srusimo nesto? Ah da, mi nemamo takvu opremu za to :(
Arapi jašu uglavnom kamile tipa Ferrari, Bugatti i sl., za razliku od tebe koji jašeš na k.ur.c.u.
STUPID ! Od kud u Gazi bezpilotne letjelice a izraelci ne dozvoljavaju ni hljeba jadnim palestincima, koja ubleha u proagandi, hehe
@Vitez koji si ti bolesnik, pa zar stvarno ima ovih bolesnika koji ovako razmisljaju? a ja mislila sve medijska izmisljiotina..cccc znao je Hico ko je sljam i virus od drustva!!
Ma to se Toni Stark opet kurci...
Support to israel from bosnian christian brothers agains arab agression!!!!
Otkud muslimanima bespilotne, helikopteri, rakete, sateliti, laseri, protivoklopne, snajperi dometa 2km. Nismo baš navikli na to i nije fer, muslimani bi trebali da slijede svoju tradiciju, jašu na kamilama i korise lukove, koplja i strijele. Mora se Iran pod hitno staviti pod kontrolu demokratskih snaga. Neka se ugledaju na Saudiju koja je napredna zemlja kamila i hurmi.
Otkad je Vučja Luka u centru Sarajeva, genocidni š.u.p.k.u.?
Podrska izraelskoj borbi proziv islamskog terorizma iz centra Sarajeva!
IDF-Israeli Devil Forces
Od ovih dezurnih sovinista se ne moze ni citati! Polako bagro jos malo pa ce da se tamanite i uzivacete gledajuci svoju bracu,sestre,djecu kako vam ih siluju,dave,taslace,pale sta se zurite. I za kraj J e b em vam sve najmilije od a do z svim sovinistima a posebno portalu klixotirsu,tako da se niko neljuti i ne misli da sam ih zaboravio...
zidovski psi...
Srbin = Turcin + Vlah
Kako se mlade katolkinje vole majorizirati u Međugorju.. uhhhhhhhhh :))))
Nas 7% populacije uvijek spominjemo nekih 24% teritorije...