Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim srbima koje ovo čitaju: Majku vam _ebem, sada nešta pričate, a kada su vas Mudžehedini klali po Bosni, i vas i ustaše, niste smjeli pisnuti!!!!!!!!!!!!!! Jaki ste na riječima, slabi na djelu!!!!!!!!!!!!
Svaka cast Civama,oni znaju kako se treba s obrezanim izmet-islamskim teroristima..Udri brate ne zali granate ........Srbadijo naucimo se barem amlo kako Cive slozno s teroristima se obracunavaju.
ma cifuti su meni zakon! bas su penicilin za ovu razularenu zelenu gamad, svaka cast!
IZRAEL CE POKRENUTI KOPNENU OFANZIVU !! NAJVJEROVATNIJE IM JE CILJ DA ODPOR BUDE STO JE MOGUCE SLABIJI DA BI SVELI NA MINIMALU GUBITKE SVOJE ZIVE SILE . AFRO-AMERIKANER JE SPREMAN DA IGRA GOLF SVE DO POSLEDNJEG PALESTINCA.
Hitler je bio u pravu kada je progonio jevreje i srbe