Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niko ne sme da vas bije
ne nego ce biti holokoust nar Muslimanima, m-a-j-k-u vam j-e-b-e-M C-I-O-N-I-S-T-I-C-K-U! KILLING CHILDREN IS NOT SELF DEFENCE! FREE PALESTINE NOW!
HOLOKAUST je NAJMANJE 20 PUTA UVELICAN!!! zato sam veliki protivnik lazne gospodarske propagande, gdje nam dan i noc govore \"jadni jevreji\" (od kojih je, usput, pravih jevreja semita manje od 10%, a vecina ih zivi na teritoriji Palestine). Ti \"jadni jevreji\" su danas vlasnici nasih banaka, medija, firmi, obrazovanja i historije, sveukupnog znanja. u prevodu: oni su vlasnici nasih zivota. Al na stranu to, izdvojite malo vremena pa saznajte zasto u svijetu \"liberalizma, demokratije i slobode govora\" ljudi ginu i bivaju zatvoreni zbog DAVANJA SVOG MISLJENJA. mnogobrojni historicari su porekli mit o holokaustu i zavrsili u bolnici (sto ne znaci da nije poginulo oko 300.000 jevreja, i sto svakako jeste tragedija). ali ako ste toliko slijepi i glupi da ne mozete da pogledate iza zavjese, onda mi je drago sto ste takvi jer ne zasluzujete nista bolje...
Znaju jevreji da im prijeti opasnost od muslimana. Sve vjerske knjige, bilo koje religije, govore o velikoj bitci na tlu jevrejske drzave (Izrael) izmedju vjernika i nevjernika. Naravno da ako je bitka na tlu Izraela da ce u njemu ucestvovati i jevreji na jednoj strani, u kojoj ce oni izgubiti. To oni vrlo dobro znaju.
Na zalost Izraelskih cionista Ahmedinedžad Iranski predsjednik samo ukazuje sta se radi i kakve ratne i druge zlocine radi Izraelska drzava prema narodu na cijoj je teritoriji stvorena njihova drzava. To jeste glavni povod za ratove jer Izrael terorizira i okupira teritorije susjednih drzava kao sto je Egipat,Sirija Liban i od samog osnivanja na teritoriji bivse Palestine tezi okupacijama i sirenju izvan priznatih granica. Poruka Natenjahu da se vrate u okvir svojih granica i tada ce moci mirno zivjeti i bez Americke pomoci.Dakle ne izazivajte vise i postujte samo rezolucije savjeta bezbjednosti na koje je Amerika stavljala veto radi zidovskog lobiranja u Americi i materijalne koristi. Ahmedinedžad jedini ima hrabrosti da otvoreno kaze sta se u stvari dogadja na bliskom istoku. Sramota je cijelog svijeta da tolerise Izraelski terorizam i ratne zlocine koje cini pod izlikom da se brani iako svi znamo da je IZRAEL AGRESOR.
Pa da nije bilo Hitlera, nikad nebi Izrael imao ovakav bonus zrtve? Ovakvim komentarima sami pucamo sebi u ledja. Zao mi je jevrejskih (i komunistickih i romskih i drugih antifasistckih) zrtava u 2. svjetskom ratu, ali to ne moze da opravda zlocine i sovinizam sto Izrael radi. VIVA NEZAVISNA PALESTINA i PALESTINCI U IZRAELU
a sto mislis da ce muslimani dopustiti holokaust nad palestincima i kopanje pod Aksom??????? mamu ti rasisiticku i rod je....
ma ba pusite ga fasisti rasisti nacisti . SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU AKO STE ZABORAVILI SAMO KOLIKO JE NASIH PALO PROTIV HITLEROVE VOJSKE ... O DA OVAJ KAZE POKOJ TI DUSI .. SRAMOTA ZA SVE BOSANCE I HERCEGOVCE PRIJE SVEGA .. A JOS VECA JE SRAMOTA KAKO JEDAN NAROD JEVREJI NAD KOJIMA JE NACINJEN GENOCID PRAVE SAD ISTO SRANJE NAD MUSLIMANIMA.. AL FASIZNU NACIZMU I RASIZMU SE UVIJEK GLEDA U ZUBE.
nije ni u Bosni nista drugacije stanje i ko ne zeli biti slijep pred realnoscu, moze vidjeti sta ti zlikovci rade sirom svijeta i ne moze biti ravnodusan. Samo prodane duse poput ovog CIA mogu da im puse, a i nama svima ostalim.
interesantno je kako je nasa diajspora, KOJA ZIVI NA ZAPADU, anti zapadno raspolozena..ZALOSNO nadam se da je U BOSNI situacija drugacija
Netenjahu misli da na racun zrtava fasizma i miliona jevreja koji su tragicno na ovaj nacin stradali, moze da dobije beskonacan kredit za sva fasisticka nedjela koja Izrael cini Palestincima. Koji su ovo mentalni sklopovi.
adolfe pokoj ti dusi... kud nisi zavrsio posao.. sretan rodjendan..