Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@moke, pa valjda onda kad ih Arapi budu akceptirali kao komšije i oproste im sve zločine koje su oni uz saučešće USA i dijela zapadnih zemalja počinili , što je u stvari nemoguće. Kako akceptirati nekoga ko ti otme imanje, siluje, pobije i protjera porodicu sa rodnog ognjišta??? Nikako, samo genocidni odpad može da podržava ovu fašističku pogan, a to vidimo često u njihovim komentarima, tu i tamo!!!!
\"Naš stav je da smo raspoloženi da učestvujemo u radu konferencije kada bude potpuni mir u regionu inače to ne bi imalo smisla\" interesantno...a koji je smisao denuklearizacije kad vlada potpuni mir?
Izrael je jedna nuklearno naružana terorističko/fašistička aparthajd država koja uz pomoć prekobarskih kerova (USA) terorizira Palestinski narod, kao i Arapske zemlje u okruženju. Nuklearno oružje cionistčka tvorevina koristi za ucjenjivanje međunarodne zajednice i zadržavanje statusa QUO na Bliskom Istoku. Prije ili kasnije, cionistička tvorevina će nestati, nestalo je i Rimsko carstvo, Otomansko itd., USA ide takođe neminovno u tom pravcu. Kad se to bude desilo nestaće i fašistka država zvana Izrael. Što se tiče Izraela kao države na Bliskom Istoku ja bih to ovako formulisao: Uzmete zahrđali šaraf i zašijete ga pod kožu, i čekate da on zaraste tj. da postane dio tjela !!!! Nemoguće, isto tako je nemoguće da fašistička anomalija zvana Izrael opstane u Arapskom okruženju.
Pa vi ste glavi krivci što nema mira u regionu.