Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je poznato nikad u ovom stoljeću i nije bilo primirja. Konstantno su ubijali Palestince, rušili im kuće, otimali zemlju itd.
Pa eto super kad vas Amerikanci ne sprečavaju uđite u Gazu, šta se čeka???
Brate 1500 ovaca za 10 dana je puno, akamo li djece. Strasan zlocin, ako ne i najstrasniji u modernoj historiji. Takva ubistva nisu zabiljezena ni u 2 sv ratu za kratko vrijeme.
Mamu van cionisticku fasisticku, ko ce vratiti 1500 ubijene djece. Sjeme vam se zatrlo.
O kakvim oni taocima pricaju cijeli kvart sravne sa zemljom ,ne mislile li mozda da taoci nisu u nekoj od zgrada… gdje je tu logika
U PODRSKA GAZI ALI I PROTESTI PROTIV PRO- IZRAELSKE TROJKE SA MASONIMA NA ZAČELJU. DOLAZIMO IZDAJNICI! SPREMITE PRNJE
Svi narodi koji su sebe smatrali NEBESKIM NARODOM uvijek su vršili strašne zločine. Mi bošnjaci smo to osjetili na svojoj koži a evo i palestinci već 75 godina. I hitler je nijemce smatrao uzdigutom, nebeskom rasom.
Ludi su ako puste zarobljene....
Odbili Amerikanca, a ovi im oruzje dovlace 😀
Tako su i bosanski muslimani pobili srpske svatove pa je počeo rat ! Tako i danas podržavaju teroriste Hamasa i ostalih ! Samo mi nije jasno kako podržavaju Albance sa Kosova kad su otvoreno stali na stranu Izraela i na svakoj drugoj banderi se viori američka zastava !
Pod hitno zaustaviti napade na pojas Gaze. Cijeli svijet treba nakon toga pomoci da se Gaza obnovi. Nevini za nista nisu krivi. Posto je IDF izjavio da prestaje s napadima cim se Hamasovi teroristi predaju:” https://twitter.com/NOELreports/status/1716337565664510168” i oslobode taoce mislim da sve islamske zemlje trebaju izdati priopcenje da se to napravi da zaustavimo pokolj nevinih. Nakon toga treba raditi na palestinskoj drzavi i da ti ljudi napokon imaju dostojanstven zivot i drzavu.
Da li još neko vidi da Rusija preko Irana stoji iza ove gluposti koju je hamas napravio?
PA ŠTA HOĆETE recite javno da se zna
Ma treba vas istrijebit sa zemaljske kugle, nevidjeno zlo su ovi chifuti!
Sankcije ovo ono