Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova zena je gora od Busha i Peresa zajedno!
Molim potpisite peticiju protiv genocida u Gazi na FB da se i vama u Bosni ponovo ne desi. Sprijecite dalje krvoprolice jednim klikom!
Zidovcine! Krvoloci i bjednici. Zidovcine su gore od nacista a sugavi izrael je gori od nazi njemacke. Ta bjedna fasisticka amerika uvijek podrzava zidovcine jer ih oni kontroliraju 100%. kako ta zidovska bagra uvijek nadje izgovor za svoja zlodjela. Nadajmo se da ce izrael zajedno sa amerkiom potonuti uskoro. sugave kukavice.
NEZELI OKUPIRATI ALI ZATO ZELI POBITI SAV ZIVALJ KOJI TAMO ZIVI .
vrhunac cinizma. otišo je Buš ali dalje vlada nepravda.
Gospodaru uništi one koji prave nered na zemlji, siju smutnju čine zlo i ohole se nad ostatkom svijeta. Gospodaru uništi ih i zaštiti one kojima se napravda čini! Amen!