Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli me .k.u.r.a.c. i za Jevreje i Turke.
nisu to turci. turci su oni sto su doveli pravoslavne vlahe (stocare koji nisu imali svoje zemlje) u bosnu na opustijela imanja izbjeglih bosnjana, da bi od koga imali uzimati porez (u poljeprivrednim proizvodima i mladim curicama, pitaj svoju babu sta je njoj njena baba pricala) a onda ih je vaso pelagic kupio za jedan krajcer da budu srbi.
Nije istina ono što vi vidite nego ono šta vam ja kažem. Nije dobro ono što vi mislite da nije, nego ono što vam ja kažem. Nije lijepo ono vi mislite sve dok vam ja to ne kažem. Tako ili nikako !!!
MESIJA \"Mesija će doći i povratiti Kraljevinu Jevrejima, a ostali narodi svi će njemu i njima služiti i potčinjeni biti.\" (Talmud, Šab 120a). \"Tad će svaki Jevrej imati 2800 sluga i 300 sluškinja\" (Talmud, Sanhedrin 101a). \"Prije toga će biti strahovit rat, koji će dvije trećine svijeta uništiti. U njemu će Jevreji toliko oružja zaplijeniti da će im trebati 7 godina da ga sagoru i istone\" (Talmud, Majene Ješ. 74, 4 ). \"Tada će Jevreji neizmjerno bogati biti jer će blago cijelog svijeta u njihovim rukama biti. Svi će narodi preći u jevrejsku vjeru samo hrišćanima to neće biti dozvoljeno, nego će ih potpuno iskorjeniti, jer su porjeklom od đavola.\" (Talmud, Jebamot 24b, Aboda 3b).
UNIŠTENJE HRIŠĆANSTVA \"Za Jevreje postoji zakon da sve ono, što je u vezi sa hrišćanskom crkvom, uništi.\" (Šulhan arun, Joreh deah 146). BOGOHULJENJE \"Hristos je sin prostitutke. On je kopile.\" (Tokdoš ježu). \"Hristos je bio luda. On je mađioničar. On se zove Ben štada (sin prostitutkinje).\" (Talmud, Sabat 104b). \"Hristos je sin jedne menstruacije. On je: Ben pandreat, tj. sin nečiste životinje.\" (Tokdoš ježu). \"Hristos je na jednom đubrištu sahranjeno crknuto pseto.\" (Sahar).
KRIJUMČARENJE \"Dozvoljeno je nejevrejsku vlast prevariti za carinu. Dozvoljeno je krijumčariti.\" (Šulhan aruh, Košen ha-mišpat 369). TROVANJE \"Dozvoljeno je lijekove na Nejevrejima isprobavati, da bi se ustanovilu da li su lijekovi štetni.\" (Šulhan aruh, Joreh deah 158a). UBISTVO \"Stoji napisano:nemoj ubiti. To znaci da se ne smije ubiti pripadnik jevrejskog naroda. Nejevreji međutim nisu Izrajiljci i zato se oni mogu ubiti.\" (Talmud, Geneba 57a). \"Ko proliva krv onih koji nisu Jevreji Bogu žrtvu prinosi\"(Jalkut 772). \"I najbolji među Nejevrejima treba se ubiti.\" (Talmud, Melhita 32b).
PET ZAPOVJESTI ZA JEVREJE \"Jevreji moraju naučiti ovih pet stvari: 1. Volite jedan drugoga. 2. Volite pljačku. 3. Volite bančenje. 4. Mrzite vaše gospodare. 5. Ne govorite nikad istinu.\" (Talmud, Pesahim 113a). LAŽ \"Prema Nejevreju je dozvoljena svaka upotreba laži.\" (Talmud, Berahot) \"Ne smiješ Jevreju, tvome bratu, učiniti nikakvu nepravdu. Nejevreju je dozvoljeno da učinis sve i svaku nepravdu\" (Talmud, Geneba 40a). ZELENAŠTVO \"Bog je naredio da se Nejevreju novac pozajmljuje samo uz zelenašku kamatu. Mi mu na taj način ne pomažemo nego štetimo.\" (Talmud, Sefer Mikvod 73). \"Jevrej treba svoj imetak pomoću zelenaštva da poveća. On treba pomoću zelenaštva Nejevreje da upropasti.\" (Talmud, Baba Mecija 70b).
a sta sa nuklearnim podmornicama koje im turci cuvaju hehe
JEVREJSKO MILOSRĐE \"Zabranjeno je biti milostiv prema Nejevrejima.\"(Talmud, Ramban). \"Nejevreju ne treba milost i pomoć ukazivati.\"(Talmud, Jebamot 12a). \"Ako jednom Nejevreju prijeti opasnost da se u jednoj rijeci udavi, pa ako se nalazi već i blizu smrti, Jevrej mu ne smije ići u pomoć da ga spase.\" (Jad Hazakan,Aboda Cara 10a). \"Nejevreji, čija duša potiče od nečistog duha,nazivaju se svinjama.\" (Talmud, Jalkut Rubeni 12). \"I zato kad jedan nejevrejski sluga ili sluškinja umre, treba ga ožaliti onako, kao kad jedan vo ili magarac crkne.\" (Talmud, Brohes). \"Nejevrej je kao jedno pseto. Šta više, zapisi uče da se pseto ima više poštovati od Nejevreja. \" (Talmud, Ekesegetrašieksod 22). \"Nejevrej nema oca, jer je on na đubrištu rođeno pseto.\" (Talmud, Jebamot)
ma umlati pseto zidovsko. za njih je samo ausvic
ustasko djubre pa cifuti vam seru po glavnim crkvama u jeruzalemu, strpali su prave krscane palestince arape u misju rupu, hej prave prve krscane, a vi glupi balkanski katolici prizivate cifute, znas li ti da je turaka skoro 100 miliona :) zivjela slobodna palestina muslimanska i krscanska, smrt cifutima i nasim supackim skutorima, mrsh iz bh
postoji razlika izmedju naroda i drzave
Zidova 7 a Turaka 90 miliona mislim da to sve govori..
Bravo Izraelci, s Turcima samo ostro. Nek vrate Aju Sofiju Nek piznaju Kurdistan Nek vrate zemlju i plate stetu Armeniji
\"...Ayalon postavio turskog ambasadora Ahmeta Oguza Çelikköla da sjedi na dvosjedu vidljivo nižem od njegove stolice i odbio da se rukuje s njim...\" hahahahah znaju zidovi kako treba sa turcima. NA KOLJENA TURCINEEE HAHAHAHAHAH