Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebem li ti majku onu fašističko cionističku američku
Eeee...cuj. Sto je sakrila onu zidovsku kapicu sto je nosala dok je s kurvarom Bilom isla na poklonjenje zidovima kod zida placa?Fuj....
Izrael je tumor bliskog istoka, formiran je zahvljujući politici Velike Britanije a opstaje uz pomoć SAD, teroristička država kojoj je sve dozvoljeno, čak i posjedovanje atomske bombe za koju svi znaju, naseljavenje palestinskih prostora, a sve se pravda holokaustom iz 2. svjetskog rata (koji jeste izvršen i koji niko normalan ne može poricati), ali ne može se na osnovu svega toga tolerisati ovo što jevrejski fašisti rade.Zašto je problem iranska atomska bomba (za koju se ne zna da li postoji) a izraelska nije?