Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za potez Amnesty, zelim sve najbolje gospodji Donatelli Roveri i da ustraje u ovoj borbi protiv cionisticke gamadi.. The Truth will set us Free! STOP AIPAC! STOP AIPAC!
svaka cast za ai.
@IDF Hajde boga ti suti. IZrael se u pocetku bavio terorizmom kao palestinici, dok nisu dobili svoju drzavu. Zlocin je sto i postoji Izrael, uopste. Isto kao RS. Na tudjoj zemlji i genocidom.
Che Guevara, sram te bilo. Sram te bilo. Ocito da i ne poznajes kakvo je stradanje bilo, pa pricas kojesta. Inace pobornik sam u jednim projektima vezanim za Gazu u Evropi, koji se medijski plasira, ali isto tako u tom projektu ucestvuju i Izraelci koji podrzavaju Palestince. Ti Izrealci su Zidovi, i njihovi roditelji su prozivjeli tragediju tog kasapina Hitlera - no i pored te tragedije, danas podrzavaju Palestince. Sram te bilo, monstrume jedan. Kad budes djelovao ikako za pomoc Gazi i Palestini, onda si daj za pravo da govoris te monstruozne i morbidne misli.
Ma kakvih bolan kamikaza?!?! Zao mi je samo sto Hitler ne zavrsi ono sto je zapoceo!!!
Izrael se samo brani od potencijalnih kamikaza.
Aferim amnesty international-oni bar nesto konkretno rade!Pravdaza Palestinski narod! BiH4EVER!