Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gotovo
Isto je bilo i sa IRAKOM. Koliko se galamilo da IRAK ima i hemijsko i nuklearno naoružanje samo da se izvrši invazija i okupacija cionista i amerikanaca na ovu državu i šta? Sad je beskonačni građanski rat koji odgovara cionistima i amerikancima, a hemijskog i drugog oružja nigdje nije bilo.
Ne daj se Sirijo
kada završe sa Sirijom, već je vrijeme i za Egipat, a već su sve pripremili... cijela regija oko Izraela je "neutralizirana", da li je ovdje ustvari Izrael glavni režiser iz sjene?
Ništa ne bi Izrael mog'o bez finansijske pomoći murtedske Saudijske Kraljevske porodice
Jevreji drže skoro pa sve banke, zlato i dijamante na Svijetu... ne vidim finansijske probleme kod njih...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne smijemo zamisliti šta bi sve se zbilo da nije tebe Asade predsjedniče bilo, to se ne zaboravlja šta si Siriji dao, tvoj narod ponosni protiv Amera je ustrajao
Davno vidjen scenario, Ameri, Englezi i Cionisti krecu da oslobode arapsku zemlju od okupatora koji truje svoj narod hemijskim oruzjem... posle marionetskih zalivskih vlada, novih poput Iraka, Libije i Egipta, stize jos jedna.. Sirija! A Cionisti svrsavaju od srece!
oni su sve ovo i zakuhali u Siriji i sad ko lesinari dosli da jedu strvinu.
Krenuli Izraelci po jos Okupirane Zemlje za Nova Naselja ! bljak !