Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je dobro kad imas VELIKOG BRATA Ameriku i mozes radit sta hoces a da se ne brines da ti ovi nece uzvratit...i
Fkt katastrofa čovječe, Sirija izgubi granični prelaz zbog sporazuma sa Izraelom a ovi im jadnici bombarduju baze jer su bombe pale u yebenu pustinju! Kakav je zakon curac čovječe kada zakonski možeš bombe koje pustinju 'štete' moćeš predstaviti kao agresiju. Sirija se raspada a oni bombarduju, majku im cionističku direktno rade da omoguće al kaidi i isis-u da zauzmu što više teritorije.
Pa zar nisi procitao tekst? Ovo Izrael uzvraca.
ne moze izrael da miruje
Da hocete bombardovat Kinu, Rusiji ili Sjevernu Koreju pa da vam pa da vam neko barem kvalitetno j'be majku ...............................
Vampiri nemogu bez ljudske krvi,mislim na Izrael...
Opet udariše po našim vahabijama..., pa do kad više...
Adolfe vrati se, molim te.
Ostalo im viška municije pa im skuplje skladištiti nego ispucati.
o
velim ja da su sad Sije-Rafidije na potezu, vrijeme je da i oni ubiljeze jos jednu pobjedu na cionistickom tvorevinom a ne samo mi muslimani !
Lijepo je meni govorio stric nekad kroz suze nekad kroz smijeh , za svu vasu zajebanciju platit ce te jednom ceh !!!!!!!!
uništite me artiljerijskim projektilima
Treba tebi monitor ubacit
ovi redom krenuli ! nece ovo ameri jos dugo trpiti...
starbucks sve govori,oni trpe jer su primorani,bas zbog starbucksa?
da je samo starbucks... jevreji imaju ljude na polozajima ili su vlasnici nekih od najvecih americkih konglomerata i megakorporacija... tako da im i politika mora jesti iz ruke da ne bi iselili kompanije ili outsourcing... medjutim ovi napadi i djetinjarije izraela su potrosile kredit u cijelom svijetu a i americi je do vrata lose reputacije, jos im treba dodatna doza od neposlusnog "djeteta"... amerika ce uskoro staviti tacku na ovaj cirkus
PRIKAŽI ODGOVORE (3)