Prvi put nakon 1973. godine
125
Izrael ispalio raketu upozorenja u pravcu Sirije
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO CE VAS MUSLIMANI SPAKOVAT U KESU ZA ZAMRZIVAC !
@HEHE Srbine jedan, mislio si reci ARAPI.... koji su u bobu identicni SRBIMA. Vi srbi sanjate vec 150 godina pad zapada i svake obrazovane drzave na planeti.
DANAS JE SRAMOTA REĆI DA STE SRBIIN, BILO GDJE U SVIJETU. MISLIM STVARNO DOSLOVICE. SAMO POGLEDAJTE KO IM VODI ZEMLJU, A U SVIM NOVIJIM FILMOVIMA, SRBI SE SAMO VEŽU ZA KRIMINAL, UBISTVA, GENOCID, PALENJA, PLJAČKE, SILOVANJA ITD.... JEDNOSTAVNO REČENO ZA SVE ŠTO JE NEGATIVNO I BOLESNO U DANAŠNJEM SVIJETU.
Ispalice vama Iran raketu jos malo, cifuti jedni bolesni.
nek ne jed.u g više.
Pa Golan je Sirijska teritorija okupirana od strane zidovskih terorista.
ta raketa, jel\' to ova na slici sto je zveknula?
Joj majke ti nemoj više ništa govoriti. Nauka je objasnila svašta, a i dalje se trudi da objasni ovo što je preostalo. A religija je objasnila sve sa nevidljivim svemoćnim čikom. Pa zamisli kako ćeš ispasti gl.up ako neko bude ovo čitao za nekih 500 godina iz neke arhive. Isto kao oni što su ispali gl.upi kad su rekli da nauka ne može da dokaže da je Zemlja okrugla, pa zapalili čovjeka na lomači. Nauci treba vremena da razumije sve. Treba joj još više vremena kad je sputavaju vjerski fanatici.
Nauka je objasnila sta se objasnit\' moze, a ono sto ne moze je ostavljeno vama vjernicima da mastate o tome. Treba sebe da zalis sto su ti zatrovali mozak sa tim nekim svetim knjigama. I ne pisi o ratu, vec sam vam j*%#o sve vase bogove zbog kojih su se vodili i vode svi ratovi, pa i taj protekli. I nije me sugurno odbranio tamo neki tvoj fundamentalista koji je dos\'o iz arapskih zemalja, naprotiv, samo je naudio mojoj drzavi Bosni i Hercegovini!
atisti, ocito si jako pametan pa mozes objasniti gomilu pitanja koja nauka ne moze objasniti. ocito shvatas ono sto covjek ne moze shvatiti i ocito mislis da si pametniji nego oni koji su te branili u proteklom ratu. zao mi te. to sto si takav ti smeta toliko da to pravdas time sto drugi nisu kao ti.
poslao bih 5. korpus u siriju da udje u izrael i rijesi to jedino konfliktno pitanje u arapskom svijetu
pa i srbi su imali naoruzanja pa sta bi, zamalo ne udjosmo u srbiju, a da smo usli nastao bi kolaps. mogu oni imati sta god hoce od tehnike ali nemaju srca ko ni srbi.a tacno je da je samo jedna prava vjera ostalo su religije i krivovjernici. i da nije bilo sultana nebiste znali za puno stosta, okupajte se s.m.r.d.i.t.e i preko brda( T.UKNETE ).
\"pravi ateisti vjeruju u privatnu imovinu i slobodu individualca a ne nekog socijalistickog faraona polu boga\" iz ovog se vidi koliko ti znas o socijalizmu i o samom pojmu \"ateista\"
Cionistickim slugama olicenim u turskom Miliosevicu Erdoganu i marionetama iz zaljevskih vehabitskih despoitija, ocito u Siriji ne ide kako treba, pa se i njihovi gospodari iz okupirane Palestine moraju ukljuciti, a oglasili su se takodje jos neki od najbitnijih \"prijatelja muslimana\", rezim iz Wahsingtona, koji je obecao teroristima pruziti dodatnu vojnu i finansijsku pomoc. SAD, cionisticki rezim, turski marionetski rezim, V. Britanija i Francuska, u borbi za uspostavu halifata na celu sa turskim Milosevicem Erdoganom i bezboznickom vahabitskom familijom Saud.
pa nije to Izrelaska teritorija, sta ima da se bune. nek se vrate kuci svome tati u auschvic
jos jedan mali dio predavanja Imran Hoseina : Nakon 11.09. USA su vodjene za nos od strane cionista iz rata u rat, jedan za drugim. Tako su dovodeni u stanje da su im vojni problemi došli do grla. Izazivanje novog rata pogotovo protiv Irana može dovesti USA do situacije vojnog poraza i mislim da je to ono što cionisti žele. Imaćete monetarni kolaps, ekonomski krah i nepopularnost USA diljem svijeta i tako očekujući vojni poraz. U toj situaciji Izrael interveniše i spašava USA. To Izrael želi. Kada Izrael interveniše da spasi USA od vojnog poraza na zidu će vam pisati USA VIŠE NIJE VLADAJUĆA SILA U SVIJETU, kraj je došao Pax Americani. Vjerujem da će napad na Iran biti uyrokom serije napada i dovesti do pada USA kao vladajuće sile u svijetu.
Svijet je na ivici velikog rata, tačnije velikog cionističkog rata. Svjedoci smo zadnjih 10 godina pripremanja rata koji treba da se desi. Iz naše perspektive islamske eskatologije prepoznali smo specifičan cilj ovoga rata. To je akt tranzicije, dramatične tranzicije sa USA, kao vladajuće sile u svijetu, na prelazak Izraela kao nove vladajuće zemlje u svijetu, koja treba da bude jednako uspješna. Ove ratove pokreće Izrael u tom cilju. Ovo je makroanaliza o kojoj ćemo raspraviti, a imamo i mikroanalizu i to je trenutno u opticaju Sirija sa zadnjim dešavanjima. Očekujemo napad na Iran i to je veza izmedju njih........Pojava Dezala nije daleko a s\'tim je i sudnji dan blizi nego sto mislimo ...