Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno ko je ovdje terorist? Oni koji su protjerani sa svojih imanja i zemlje brane se kamenjem ,čudi me da Hamas nema nosače aviona po izraelskoj propagandi.
Cuj hamas ispalio 150 raketa na izrael.pa gdje su vam video snimci kako padaju rakete na izrael i gdje su ti poginuli izraelci.
Kakav hamas kakvi bakraci, nego azrail glumi silu što i jest bar u tom regionu. Neka ispali jednu na Iran. Sviđalo se to nekome ili ne to bi mu bio kraj!!!
Palestinci su 5 puta dobili i odbili mirovni sporazum sa rješenjem države dok Bošnjaci su od 4 ponude 3 prihvatili. Zbog ove proste razlike mi danas imamo državu a Palestinci je vjerovatno nikada neće imati
Proklet narod. Za pare dusu prodaju
Gledam sinoc film The Pianist i mislim gledaj sta im rade Njemci, i tako jedan Njemac pomogne ovom glavnom liku bas se trudio i pomagao. Nakon rata Njemac bude zarobljen i trazi da ga spasi ovaj lik. I sta mislite sta bude....bum Bombarduju Gazu Fuj fuj fuj, Oni su nacisti ne hitler
treba izrael i sve jevreje sravniti sa zemljom, Hitlere vrati se molim te!
Izrael vlada svjetom, to mora biti jasno svima.
E sad bosnjacima nece biti jasno kako tih 150 raketa hamasa nije palo na izrael.. I kako su izraelci ubili 3-4 teroriste za kojim ce zaliti i reci da su civili...
@secondtonon3 150 ispaljenih raketa a da niko nije poginuo ? Ima li tu logike i istine ?
@dino z Ti si cuo za proturaketne sisteme? Koje ima amerika, rusija , s.arabija izrael itd.?? Kako saudijci ruse rakete tako i izrael radi isto, sta ti tu nije jasno?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nakon sto su hamasovci ispalili 150 raketa.. ali to mozda nije bitno to je dozvoljeno
Da sutra objave da je ubijeno par hiljada izrelaca, ovdje i u islamskom svijetu bi se slavilo.. Posto tako moral radi u njihovim glavama...
Ne moze covjek a da se ne zapita sto li je Hitler toliko mrzio ovu rasu.
@Dr.mr.: Jer su pogan narod. I Bog im je leđa okrenuo. Prevrtljivi, lažu. A kao što i sami vidimo, ne razlikuju se mnogo od nacista.
@ScoobyDoo - To sto si opisao su upravo Arapi. Da si radio s njima, i zivio u njihovom okruzenju, znao bi o cemu pricam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)