Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove cioniste treba strijeljati. Gori su od nacista, komunista i zapadnjačkih "demokrata". Da na svijetu ne vlada sila jačega ovo bi UN sankcionisao jer je ovo čista povreda Sirijskog vazdušnog prostora bez obzira na stanje u zemlji. Izrael puno toga sebi daje za pravo.
ja iskreno mislim da smo mi u bh u govnima do guse i nema potrebe da polemisemo o tudjim problemima.analiziramo nesto i nekoga kad nemozemo da skontamo sta se nama desava ;a desava se to da i posle 20 godina nismo makli s pocetne tacke.narod podijeljen,osiromasen,zatrovan.privreda ne postoji,zapeli u integracijama,zapeli u svim poljima.
Jebem vam mamu zidovsku.... ubijate neduzni narod avionima, ali doci ce i njihov trenutak.
Čifuti prokleti,pa nije ih Hitler džaba mrzio jer su oni ko i Hitler nacisti sjeme im se zatrlo,oteše sve što je tuđe i glume veličinu ali će im neko od arapa zatrati sjeme pokvareno.
Ne al fakat ovaj Izrael isto nadrkan racku, isto ko da lučom traze belaj. Bockaju i gdje treba i gdje ne treba, nikog ne branim ali nisu dzaba dobili naziv 'ćifuti'. Isto malo dijete kad ufursati protiv starijeg jačeg klinca, pa kad dobije klempu onda trči po starijeg brata (usa) da ga brani..
Neće ovo na hajr