Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AHMEDINDZAD JE VAS LIJEK AKOBOGDA
ko je ovdje lud, a ako zbunjen......Cifutska posla vazda...
Jel to onaj narod što ih je Bog prokleo, istjerao iz svete zemlje i zabranio im da ponovo imaju svoju državu
by any means necessary...
PROKLET NAROD NAJVECE ZLO NA SVIJETU JE IZRAEL SVAKO ZLO POTICVE OD NJIH FUJJJJJ
@ s Bice izrael go kad se budu \"kupali u moru\" ali svi cionisti, redom! Dosta je anglo-cionisticke vladavine svijetom! Sloboda Palestini!!! @ ES ES kiss my muslim ass,shkutor dickhead! Naduvaj se ziklona b, idijote \"hrvatski\"! Mars u Hrvatsku, govno jedno sokacko!
@Bee-Haa Babo ti je stoka i majka i ti :))) Muslimana je sve vise ne mozete nam nista
Tooooooooooooo brale samo deri islamsku stoku.
Volio bih da svi napadi dolaze od strane palestinaca, ali nazalost ne mogu vjerovati u tu teoriju. Kladim se da zidovska p-a-š-č-a-d postavljaju sami sebi bombe a nakon toga optuzuju Hamas za posljedice. Tako sebe u svijetu predstavljaju kao zrtve a Hamas kao teroristicku organizaciju. Ko normalan moze iskljuciti ovakvu mogucnost!?
sve ide svojim tokom, bas onako kako i treba, zidovi nikad nisu imali svoju drzavu a sada je imaju i to je pocetak njihovog kraja............
je.be.m vam famili.ju.. pa zidovi kvare ovaj svijet, ebo vam ja sve glupo.. procitajte malo toru i to tamo..
Go ISRAEL!
Bravo Zidovi od sada i hrvati u bih ce da korista vasu taktiku protiv islama i njihova zla