Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko bitnijih vojnih ličnosti ima pa se ne objavljuje vijest o njihovoj smrti, ili bar ne u zemlji za koju to nije relevantno. Ako sam do sad i sumnjao da je poginuo u Casovom Jaru, sad ne sumnjam kad vidim kako se forsira ova vijest i dio 'prirodnom smrću', u tišini doma svoga.
kakva je ovo vijest,jeste li pri sebi?umro nakav general stranac,što je nekad prošao Bosnom prije 20god. i umro sam u svojoj kući u poljskoj i nama se to javlja kao biva mi bi to trebali znati.alaselamet...de brišite ovu vijest,niste normalni.
Mediji jedno, komentari drugo... Znači mediji bi u ovom slučaju mogli da daju lažni info iz nekog nepoznatog razloga.
Kolko je naših generala, heroja pod zatvorima u srbiji, bolenih, nemoćnih i niko ni slova o njima
Ne postoji normalan Poljak!
48.577373 37.857866
Sasvim prirodnom smrcu, pala na njega granata od 1500 kg kod Casovnog Jara u Ukrajini.
Poginuo je u Casovom Yaru od udara ruske rakete iskander na podzemni bunker NATO komande tamo . Sa njim je zaginula i gomila drugih NATO oficira .
To bio ili ti je neko pričao