Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u albaniji zive muslimani, katolici i pravoslavci, ali prvenstveno Albanci.
Treba još dugo vremena da se nevjerničko bolesno komunističko socijalističko sjeme iskorijeni iz Albanije. Što kaže Allah u Kur'anu, Zažalit će nevjernici što nisu bili muslimani ! :)
A to ti ko neki turbo musliman... Halide, "Muslimović" je prezime, a ne vjersko opredjeljenje.
Albanci dvije drzave u Evropi, od bivse pokrajine napravise drzavu. Mladomuslimani u Bosni od republike napravise ovo sto imamo danas. Znaci poklopi se zeleni, vas domet je ovo sto imamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vrijeme je za radničke partije ! Sve ostale partije uključujući i plišane socijaliste će radnicima uzeti i crno ispod nokta a dati samo ČUNU U SOMUNU ! Sad imate vjeru, naciju, demokraciju a nemate posla ! Ili da se i vi ko Dodik vjwere nacije i demorkacije, pa dok kredita potraje ! a ONDA KO Ugrčkoj, dolaze socijalisti, jer NEKO IH MORA VRAĆATI , a kad se dug naplaćaje znate to dobro, BOLI i prijemnjuju se NEDEMOKRATSKE METODE :))
Tacno. Salonska ljevica poput SDP-a ima veze s radnicima koliko i vladajuci nacionalisti. Treba narod probuditi iz opce hipnoze, da uvidi ko su mu stvarni neprijatelji i za sta se treba boriti
@andres_iniesta_2 SDP je medicinskim rječnikom HIV virus kojim ekstremne vjersko-šovinsitičke stranke napadaju na prirodni imunitet potlačenih radnika. Prirodno je kad čovjek živi u bijedi da će morati da se brani od nje i nađoše im odbranu ; SDP ovakav da maligniji ne može biti. Kakva je to opzicija najbolji je primjer da su bili sa SDA na VLASTI ! i jednom kad su došli !