Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da i ja se sjecam tog \"logora\" ali srecom brzo sam odletio u toplije krajeve.... Potpuno razumijem Sirijce
Heheh, turci merhametli, ali na kasicicu i selektivno; puna usta brige za ljudska prava u Siriji, a kad je stiglo par hiljada izbjeglica; ogradili u zice i sad jos dobijaju i degenek i suzavac; evo da se kladimo da ce za ovo optuzit Kurde ili sirijske rezmiske provokatore. joj kako su providni sa svojim petljanjem u regionu...fakat treba prvo pred svojim pragom pomest.
poserem vam se na vas cenzurisani portal. nista se nemoze komentirati osim nekih glupih tema. pravi ste komunisti.
@sveder Erdogan sve u Siriji radi po nalogu antimuslimanske koalicije NATO, nadam se da će ga turski i nama Bošnjacima bratski kurdski muslimanski narod kazniti na izborima zbog njegove hajdučije u Siriji
@Husein pričaš gluposti....Erdogan nije iz ataturkove stranke pa da bude cionist...malo si se .z.a.j.e.b.o
Nadam se da ovome nije kraj, cionistička marioneta Erdogan će biti kažnjen na izborima
Kirklareli se ponavlja! Ovako su izbjeglice iz Bosne \"braća Turci\" držali kao da su zvijeri - u žicii!!! Zna onaj koji je to prošao kako su tretirali naše izbjeglice... a sve kao nekakva \"braća\"!!!