Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mossad je kriv. Koga zanima neka na YouTube ili Google upiše dancing israelis i puno toga će vam biti jasnije da sad ne objašnjavam jer ima dosta toga.....
Hahahahahaha, mora da ga je cianapomenula...
Pitao bi ljubitelje majke svih teorija zavjere da je Amerika napala samu sebe da bi naškodila muslimanima: Ko je onda izveo napad u Španskoj podzemnoj željeznici, Ko je izveo napade u Londonu u podzemnoj željeznici, u Francuskoj, u Briselu na aerodromu pa ako hoćete i u Pakistanu na vojnu akademiju kada je ubijeno 150-ero djece ?????
@Cova, to su nezgodna pitanja jer mogu dovesti u sumnju tvrdnje teoretičara zavjere, i zato takva pitanja nije pristojno pitati.
Znam kako je kad ti ubiju ljude a onda kazu "Nismo mi", to ste vi sami sebepa da nas okrivite. Taktika Radovana Karadžića koja je danas općeprimijenjena pa i kod nas Bošnjaka. Nažalost.
Pošteno, trebao je okriviti i mossad, nsa, ms13 i ostale izvrsioce lazno reziranih dogadjaja
Pa ovo je prava historija
@GrbavicaBaza Zalosno je toliko stradanje ljudi u i oko tih zgrada, a jos zalosnije ratovi koji su uslijedili nakon toga.
Pa ovo je prava historija