Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tesko mu se prknu
U Bosni bi dobio pritvor 48h i ministarsku fotelju
dobar cla
Kaže "novinar", naš pismenko, kako se policajac NAGEO u auto!🤦
banovicki drotovi ubjedljivo najmrzi
Trebo je ic u neki hideout a ne doma
Ne znam za vas ali ne bih zivio u Americi nizasta na svijetu,ebes tu zemlju moras paziti da slucajno ne zalutas u neki kvart. Dok je recimo jedna Kanada 100 puta bolja za zivot i sigurnija...
Gledajte sta je policija lik trci kao da nista nije bilo vraca se u auto i nastavlja da uhvate ludjaka
Lobo će da izlobira manju kaznu.
I onda kaze "ubio ga policajac a ovaj ni oriv ni duzan"
što policajac gura nos gdje mu nije mjesto - tuđi posjed
U svakom slučaju za ovakav postupak slijedi kazna:u Americi 150 godina robije i poslije električna stolica,u Njemačkoj doživotni zatvor uz neplaćeni rad a u BiH mjesec dana uslovno i najtvrđa fotelja u opštinskom odboru,bez rukohvata,pa ti vidi šta ćeš idući put kad te zaustave.
A nama svaka 5-ta viza odbijena..
Vukuć
Prikenjalo se coeku
kad ce namirnice u BiH pojeftiniti.Jutros paradajiz 5 KM