Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista novo.i mi radimo po 12 sati da bi prehranili porodicu.
Svaka njemu cast danasnji studenti i ne znaju sta je rad svi bi da imaju para ali po mogucnosti da vise po nargilama i kaficama Nije nimalo lako raditi jedno te isto svaki dan 12 sati, evo samo sjedi i gledaj u jednu tacku 12 sati svaki dan,pa poludio bi
i ja sam prodavo cigare na ulici za vrijeme rata samo da zaradim da nebudem gladan. zao mi je djece ali i ove gazde iskoristavaju do maksimuma.
tuzno sjetim se svoga sina u ratu koji je preko noci postao muskarac a dijete
I? Sta se moze ocekivati kada se napusti svoj dom? Pa i jazavac to zna a covjek ne zna! Probaj jazavca ili medvjeda istjerati iz njegovog brloga! Ovi jadnici mislili da ih ceka med i mlijeko. Pouka - brani sebe i otadzbinu svoju do smrti ili pobjede! Sloboda ili smrt!
djeca od 13 godina ne bi treba ni da brane otadzbinu niti da rade da bi se prehranili, nego da idu u skolu i uzivaju u djetinjstvu, ,,,,
@eddie.gunner: To ti je stvarnost situacije da ces biti iskoristen i zloupotrebljen od svih kada napustis svoju kucu i postanes izbjeglica. Da li bi to trebal biti tako ili ne je nesto o cemu mi mozemo raspravljati, ali cinjenica je da je situacija kakva jeste i da izbjeglice mogu ocekivati samo stradanje.
radi hamza. mogao si nestati negdje u evropi kao hiljade druge migrantske djece. u bordelu ili u organima. radi hamza i u skolu idi
Tesko je sta pametno napisati. Nadam se da ce se ako Bog da vratiti kuci i skoli. Ipak mi nekako upada u oci da ovi koji se "brinu" o ovi izbjeglicama i snimaju ovakve stvari, nekako vise brinu da ocrne zemlju koja je primila milione izbjeglica.
Sad će naši bijeli Turci objasniti kako mali Hamza treba da šuti i da bude zahvalan što mu je Sultan dao posao.