Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AFP javlja da je rano jutros više od 1.000 ljudi evakuirano iz posljednjeg pobunjeničkog "dŽEPA" u istočnom dijelu, nakon višesatnog odlaganja. Grbavica je slobodna, ima praznih stanova.
Ma kakva "agencija" I "Sirijski opservatorij za ljudska prava"??? Pa taj covjek sjedi u Londonu!? Ne znam kako od njega mogu da uzimaju informacije i plasiraju ih u javnost'????
Jadni Siti, od nastanka trpe teror Sunita
Ti po vascijeli dan drkaš! Izadji malo na zrak, prošetaj!
@ZagiZu cekam tvoju staru
Od čega bježi ovaj narod?
OD SUNITA TJ BOSNJAKA I OSTALIH VEHABIJA
@Čiko1911 Vraćaju se svojim domovima koje su vehabije bradate uzurpirale!!!
ovo je bitka za čovječanstvo...ovo je bitka za sve nas...ako Rusi izadju kao pobjednici,ima nade da će ovaj svijet postati bar malo bolje mijesto za život...
Mi Bošnjaci smo šiti , a ne suniti
ti si kopilan, a svi muslimani u europi su suniti
Mi Bošnjaci sumo suniti vjerujemo da nema drugog boga osimALLAHA dz.š. i da je Muhamed a.s. Njegov poslanik a to su Kelime iŠehadet a šije uce da je melek napravio gresku i Kuran casni greskom objavjlen Muhamedu a.s a po njima trebao je Aliji biti objavljen. Neki historicari su pisali da je grupa zidova za vrijeme Poslanika presla na Islam a poslije smrti su odselili u Perziju i da su tako sije postale. A to ne bi trebalo biti bitno jer svi muslimani treba da su braca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)